Farah Zeynep Abdullah dönem projelerinden neden bıktı?

Farah Zeynep dönem projelerinden bıktı!

resim yok
21 Kasım 2014 - 09:32
Magazin

''Elime bir cep telefonu alamadım...''

 

Farah Zeynep dönem projelerinden bıktı!

Art arda dönem projelerinde rol alan Farah Zeynep Abdullah, isyan bayrağını çekti.


'Henüz bir cep telefonu elime alamadım' diyen genç yetenek dönem projelerine son verdi.

 

DÖNEM DİZİLERİNE VEDA!

Son olarak 'Kurt Seyit ve Şura’da oynayan popüler oyunculardan Farah Zeynep Abdullah, artık dönem dizisinde rol almamaya karar verdi.

Oyunculuk hayatına Öyle Bir Geçer Zaman ki ile başlayan ve o dizide yıldızlaşan ünlü oyuncu, daha sonra Kelebeğin Rüyası, Kurt Seyit ve Şura, bir de Unutursam Fısılda'da rol almıştı.

 

DÖRT DÖNEM İŞİ ÜST ÜSTE!

Dört tane dönem işini üst üste çeken Farah Zeynep, final yapan Kurt Seyit ve Şura'dan sonraki projeler için kendine bir kıstas belirledi.[reklam]

GÜNÜMÜZE GEÇİŞ YAPACAK

Artık günümüz modern yaşantısını anlatan dizilerde oynamak isteyen ünlü oyuncu, senaryoları buna göre okuyor ve değerlendiriyor.

 

''HENÜZ CEP TELEFONUNU...''

Değişik güzelliği nedeniyle dönem projelerinin vazgeçilmez ismi olan Farah Zeynep Abdullah, katıldığı 3 Adam isimli televizyon programında da;

''Hep dönem işlerinde oynuyorum. Henüz cep telefonunu elime alıp konuşmadım bile bir dizide'' açıklamasıyla herkesi güldürmüştü.

 

 

FARAH ZEYNEP ABDULLAH'IN ŞARKISI REKOR KIRIYOR! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin