Farah Zeynep Abdullah'ın dizisi belli oldu! Gülizar dizisi ile ekranlara geliyor!

Kanal D ekranlarına gelecek yeni dizi Gülizar'ın kadın başrol oyuncusu seçildi. Güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın dizisi belli oldu. Ünlü oyuncu Gülizar dizisi ile ekranlara geliyor!

Berfu Gürle
09 Kasım 2017 - 14:58
İptal - Onay

Çağan Irmak'ın yönetmen koltuğunda oturacağı merakla beklenen dizi Gülizar geliyor! İlk etapta Gülizar dizisi için Elçin Sangu düşünülmüş ve teklif götürülmüştü. Güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın dizisi belli oldu. Farah Gülizar dizisi ile ekranlara geliyor!

Dizide kadın rollerin ağırlıklı olacağı projede Elçin Sangu ile anlaşmaya varılamadı. Farah Zeynep Abdullah'ın adı başka bir diziyle konuşuluyorduki dizinin Şubat ayına ertelenmesiyle oyuncu gelen teklifi kabul etti.

17-11/09/farah-zeynep-abdullahin-yeni-dizisi-belli-oldu-1510228503.png 

Fakir bir genç kadın olan Gülizar görkemli, lüks bir çiftlikte iki erkek arasında tutkulu bir aşkın ortasında kalacak. Senaryosunu Mahinur Ergun’un üstelendiği dizide Gülizar rolündeki Farah Zeynep Abdullah'a Berk Cankat partner olarak eşlik edecek. Berk Erçer ve Berkay Ateş dizide yer alan diğer isimler oldu. Çekimlerine önümüzdeki hafta başlanacak dizi için geri sayım başlıyor.

17-11/09/farah-zeynep-abdullahin-yeni-projesi-gulizar-1510228517.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin