Fargo 2. Sezon ne zaman başlayacak?

İlk sezon finaliyle dizideki iki ana karakter Malvo’nun ve Nygaard’ın ölmesi ikinci sezon için ne olacağını kestirmek çok zor. Hangi oyuncuların etrafında hikayenin döneceğini izleyenler çok merak ediyor.

resim yok
19 Şubat 2015 - 15:21
Yeni Bölüm

1996 yapımı Coen Kardeşler tarafından yönetilmiş ve birçok ödül almış Fargo filminden esinlenerek izleyiciyle buluşan dizi ABD yapımıdır. İlk bölümü 15 Nisan’da yayınlandı. İlk sezonunu 10 bölümle bitirdikten sonra Ağustos 2014’te yapılan 66. Emmy Ödüllerinde en iyi mini-dizi ödülünü kazandı.

 

İlk bölümünden itibaren bütün izleyicilerini germesine rağmen izleyicileri her geçen gün daha çok bağlandı. İkinci sezonuyla birlikte gönüllerde taht kurup yeni bir fenomen haline gelmesi bekleniyor. Ancak izleyenler tarafından biraz Breaking Bad ile biraz Sherlock ile ve biraz da Walter White karışımı bulunuyor. Ona rağmen izlemeye başlayan kısa bir sürede 10 bölümünü bitiriyor.

 

DİZİNİN KONUSU GERÇEK Mİ?

 

Dizinin konusu karanlık ve esrarengiz kiralık katili Lorne Malvo (Billy Bob Thornton Freeman) ve polis Departmanı‘nın hırslı ve acemi polisi Molly Solverson (Allison Tolman) etrafında geçiyor. Özellikle diziye “Bu yaşanılanlar gerçek bir hikayedir. 2006 yılında Minnesota’da yaşanmıştır ve kişilerin talebi üzerine isimler değiştirilmiştir.” diye giriş yapsa da film tamamen kurmacadan ibarettir. Esinlendiği filmde de aynı uyarı yapılmaktadır. 1996 yılındayken 2006 yılında yaşanmıştır diye uyarı vermektedir. Ancak günümüzde çekildiği için ilk izlemeye başlayanlar arasında gerçek mi düşüncesine yer veriyor. Kesinlikle böyle bir durum söz konusu değildir.

 

İKİNCİ SEZONDA FARGO 1979’A GERİ DÖNÜYOR!

 

İlk sezon finaliyle dizideki iki ana karakter Malvo’nun ve Nygaard’ın ölmesi ikinci sezon için ne olacağını kestirmek çok zor. Hangi oyuncuların etrafında hikayenin döneceğini izleyenler çok merak ediyor.

 

Alınan tüyolara göre dizi ikinci sezonunda 1979’a dönecek ve Sioux Falls’ta geçecek. Polislerin ve eski bir polisin (Lou Soverson) adını andığı bu yerde yaşanan olaylarda yine ölümler, katliamlar gerçekleşecek. Lou Solverson’u canlandırmak üzere Patrick Wilson diziye giriş yapıyor. Aynı zamanda Ted Danson ve Kirsten Dunst’ta yeni katılacaklar arasında.

 

Noah Hawley bir röportajında bu sezonun kesinlikle çok geniş bir hikayeye yer vereceğini ve destansı bir hâl alacağını belirtmiş.

 

İkinci sezon Ekim ayında izleyicisiyle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin