Fargo'nun 4. sezonu olacak mı?

Fargo dizisinin yaratıcı ismi Noah Hawley son dönemde dizinin başka bir sezonunun olmayabileceğine dair çıkan haberler karşısında açıklamalarda bulundu.

Volkan Küçükel
22 Haziran 2017 - 12:30
Gündem

FX'in popüler antoloji dizisi Fargo'da üçüncü sezonun da sonuna geldik. Dizi, dün akşam ekranlara gelen "Somebody to Love" isimli sezon finali bölümüyle üçüncü sezon finalini gerçekleştirdi.

FARGO 4. SEZON İHTİMALİ?

Artık gözler yeni bir sezonun daha gelip gelmeyeceğine çevrildi. Fargo, dördüncü sezonuyla ekranlara geri döner mi dersiniz?

Dizinin yaratıcı ismi Noah Hawley son dönemde Fargo'nun başka bir sezonunun olmayabileceğine dair çıkan haberler karşısında "Lütfen insanlara bunun bir son olduğunu söylemeyin. Sadece şu anda yeni bir sezon için prodüksiyon sürecine başlama tarihini işaret etmem mümkün değil. Şimdiye kadar 30 saatlik Fargo yaptım. Soru şu: 10 saatlik yeni bir hikaye gelir mi? Henüz emin değilim çünkü şu an yeni bir hikayem yok. Şu sıralar başka projelerle ilgilenmek durumundayım. Ancak Fargo için heyecanımın bittiğini söyleyemem, bu nedenle bekleyelim görelim" açıklamasında bulundu.

HAWLEY'İN YOĞUN PROGRAMI

Noah Hawley'in son dönemde oldukça meşgul olduğu ve birden fazla projenin içinde yer aldığı biliniyor. Ünlü yazar-yapımcı, şu sıralar FX ve Marvel ortaklığında hazırlanan Legion dizisinin ikinci sezon hikayesine odaklanmış durumda. Dizinin yaratıcısı ve yürütücü yapımcısı olarak yeni sezon için Eylül ayında çekimlere başlanacak ve bu sürecin gelecek senenin ilk çeyreğine kadar olan kısmı kaplaması bekleniyor.

17-06/22/fargo-4-sezon-1498121655.jpg

Hawley'in meşguliyeti sadece televiyon sektörüyle kısıtlı değil. Yönetmen olarak bulunacağı iki projenin içinde yer alan yapımcı bir yandan Reese Witherspoon'ın (Big Little Lies) rol alacağı astronot temalı bilim kurgu filmi Pale Blue Dot'un yönetmenliğini üstlenirken; uçak kazası konulu romanı Before The Fall'ın film uyarlamasında da yönetmen koltuğunda oturacak.

Tüm bu çalışma ve projelerin dışında Hawley ayrıca Kurt Vonnegut'ın romanı Cat's Cradle'ın FX kanalı için küçük ekran uyarlaması konusunda çalışmalarını sürdürüyor.

4. SEZON NE ZAMAN GELEBİLİR?

Fargo'nun yeni bir sezonunun olması için öncelikle dördüncü sezon hikayesinin ortaya çıkması gerektiğini söyleyen Hawley "İkinci sezonu gösterime sokmamız 15 ayı aldı. Üçüncü sezonu izleyicilerle buluşturmamız 18 aylık bir sürecin ardından gerçekleşti. Dikkatimi şu anda Legion'ın ikinci sezonuna ve ardından kış döneminde gelecek olası bir filme vermek durumundayım" şeklinde konuşurken Fargo'nun muhtemel dördüncü sezonu için kaba bir zaman çizelgesini önümüze koymuş oldu.

Anlaşılan o ki Fargo'nun yeni bir sezonuyla ilgili yakın süreçte haber alamayacağız. İlerleyen zamanda neler olur bilinmez ancak dizinin dördüncü sezonuyla geri dönme ihtimali hala mevcut!

17-06/22/fargo-sezon-3-final-fotografi.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin