Fatih dizisine Fatih'in oğulları olarak girdiler!

Yeni sezonda Kanal D’de yayınlanacak olan “Fatih” dizisinin kadrosuna Birkan Sokullu ve Salih Bademci de katıldı.

resim yok
01 Temmuz 2013 - 12:47
Magazin

Yeni sezonda Kanal D'de yayınlanacak olan 'Fatih' dizisinin kadrosuna Birkan Sokullu ve Salih Bademci de katıldı.

 

Oyuncu kadrosu netleşiyor


Kanal D’de yeni sezonda yayınlanacak olan "Fatih" dizisinin oyuncu kadrosu netleşmeye başladı.

 

Kimler var?

Fatih Sultan Mehmed rolünü Mehmet Akif Alakurt'un ve Fatih’in eşleri rolünde Gamze Özçelik ve Seda Akman’ın, Fatih’in kızı rolünde Hande Soral’ın ve “Fatih’in Fedaisi” rolünde Dağhan Külegeç’in rol alacağı dizide Birkan Sokullu ve Salih Bademci de oynayacak.
 
Birkan Sokullu 'Şehzade Mustafa' rolünde


Son olarak “Uçurum”da rol alan Birkan Sokullu “Fatih” dizisinde Fatih Sultan Mehmed’in oğlu Şehzade Mustafa rolüyle ekrana gelecek.

Yakışıklılığı ve çapkınlığıyla ün salan ve Fatih’in gözdesi olan Mustafa, dizide Mahmud Paşa’nın karısı Züleyha’yla büyük bir aşk yaşayacak.

Birkan Sokullu,1985'te İstanbul'da doğdu. Okul yıllarında basketbolla ilgilendi. 2003'te, ‘Best Model Of Turkey’ yarışmasında 3. oldu ve profesyonel olarak modellik yapmaya başladı. Daha sonra Maltepe Üniversitesi Radyo TV Programcılığı Bölümü’nü bitirdi.

Oyunculuğunu geliştirmek adına Dolunay Soysert’ten oyunculuk dersleri aldı. 2008 yılından itibaren sırasıyla Küçük Kadınlar dizisinde Ayaz, Elif dizisinde Mustafa, Melekler Korusun'da Levent ve  Küçük Sırlar dizisinde Demir rolüyle izleyicilerle buluştu. Son olarask Uçurum adlı TV dizisinde gazeteci Ulaş rolünü üstlendi. 2012 yılında bir diğer oyuncu Aslı Enver ile evlendi.
[reklam]
Salih Bademci '2. Beyazıd' oldu

“Öyle Bir Geçer Zaman ki”de Hakan rolüyle izlediğimiz Salih Bademci ise Fatih’ten sonra tahta çıkan 2. Bayezid rolüne hayat verecek.

Bademci, Bornova Anadolu Lisesi mezunudur. Serdar Akar'ın Barda filminde ve yine Serdar Akar'ın yapımcılığını üstlendiği Elveda Rumeli dizisinde rol almış olup, son olarak Kanal D'de yayınlanan Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde Hakan Tatlıoğlu karakterini canlandırmıştır.

 

 

FATİH KADROSUNDA ÜÇ GÜZEL OYUNCU! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin