Fatih dizisinin okuma provaları başladı!

Fatih Sultan Mehmed'in hayatını anlatacak olan, Kanal D'nin yeni sezondaki iddialı dizilerinden "Fatih"in oyuncuları okuma provası yaptı.

resim yok
11 Temmuz 2013 - 10:02
Magazin

Fatih Sultan Mehmed'in hayatını anlatacak olan, Kanal D'nin yeni sezondaki iddialı dizilerinden "Fatih"in oyuncuları okuma provası yaptı.

 

Hazırlıklarda sona gelindi


İstanbul'un fethinden sonraki dönemi konu alan, başrollerinde Mehmet Akif Alakurt, Gamze Özçelik, Dağhan Külegeç, Hande Soral, Birkan Sokullu, Seda Akman, Salih Bademci ve Androjen Model Andrej Pejic gibi isimlerin yer aldığı "Fatih" dizisi için hazırlıklarda sona gelindi.

 

Okuma provaları başladı

Yapımcılığını Medyapım'ın, yönetmenliğini de Merve Girgin'in üstlendiği "Fatih" dizisinin oyuncuları biraraya gelerek okuma provası yaptılar.

 

Çekimler çok yakında başlıyor

Çekimleri kısa bir süre sonra başlayacak olan dizi Kanal D'de yeni sezonda ekrana gelecek.

 

Kimler var?

Fatih Sultan Mehmed rolünü Mehmet Akif Alakurt, Fatih’in eşleri rolünde Gamze Özçelik ve Seda Akman, Fatih’in kızı rolünde Hande Soral ve Fatih’in Fedaisi rolünde Dağhan Külegeç rol alacak.

Birkan Sokullu, Fatih Sultan Mehmed’in oğlu Şehzade Mustafa rolüyle ekrana gelecek. Yakışıklılığı ve çapkınlığıyla ün salan ve Fatih’in gözdesi olan Mustafa, dizide Mahmud Paşa’nın karısı Züleyha’yla büyük bir aşk yaşayacak.

Öyle Bir Geçer Zaman ki'de Hakan rolüyle izlediğimiz Salih Bademci ise Fatih’ten sonra tahta çıkan 2. Bayezid rolüne hayat verecek.

 

Andrej Pejic'in hayat vereceği “Güzel Radu” ise Türkler tarafından Kazıklı Voyvoda, Batılılar tarafından da Kont Dracula olarak anılan Vlad Tepeş’in kardeşi. Rumen kralı babaları tarafından çocuk yaşta Osmanlı himayesine verilen iki kardeş, kendileriyle aynı yaşlarda olan Fatih Sultan Mehmed’le aynı ortamda büyürler.

[reklam]

Daha sonra zalimliği yüzünden “Kazıklı Voyvoda” adıyla tarihe geçen Vlad, Fatih Sultan Mehmed’in can düşmanı olurken, Radu ise Fatih’in en güvendiği isimlerden biri olur.

Alakurt'un kariyeri (d. 23 Temmuz 1979, Ordu)

Aslen Fatsalıdır. İlk ve orta öğretimini İstanbul'da tamamladıktan sonra model olmaya karar verdi. Annesinin yardımıyla modelliğe Neşe Erberk'in ajansına girerek başladı.

1998 yılında "Gelecek Vaat Eden" ve "Türkiye Prensi" unvanlarını aldı. 2001 yılında Best Model of Turkey yarışmasına girdi ve 1. oldu. Yine aynı sene Dünya 2.'si oldu. 2001 yılında Kanal D'de yayınlanan "Kırık Ayna" dizisi ile oyunculuk hayatına başladı.

2008 yılında yayına giren Adanalı dizisinde Maraz Ali rolüyle büyük bir hayran kitlesi oluşturmuştur. 2011 yılında ise atv'de Reis dizisinin Murat karakterini canlandırmıştır.
 

 

ANDROJEN MODEL ANDREJ PEJİC KİMDİR?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin