resim yok
10 Eylül 2014 - 10:03
Magazin

'Fatih' dizisiyle tanıdığımız ünlü isimden çarpıcı açıklamalar!

 

"Nasıl kadın oldum"

Tuzla'da bir erkek olarak doğmuştu...


Yıllarca hem kadın hem de erkek kıyafetleri ile podyuma çıkan Bosna Hersek doğumlu Avustralyalı erkek model Andrej Pejic, ameliyatla kadın olup Andreja adını aldıktan sonra hayatının nasıl değiştiğini anlatan bir film çekmek istediğini açıkladı.

 

BAĞIŞ TOPLUYOR

Cinsiyet değiştirme ameliyatından önce androjen görüntüsüyle moda dünyasında büyük beğeni toplayan ve birçok uluslararası dergiye kapak olan 23 yaşındaki Pejic, hayallerindeki filmi çekebilmek için Kickstarter isimli internet sitesinde bağış toplamaya başladı.

Bir ay içinde 200 bin dolar toplayıp filmin çekimlerine hemen başlamayı hayal ettiğini söyleyen genç model, kampanyayla ilgili yaptığı açıklamada;[reklam]

'EN BÜYÜK HAYALİMDİ'

''Menajerler asla cinsiyet değiştirmememi çünkü ameliyat olursam tüm özelliğimi kaybedeceğimi söylüyorlardı.

Ama ben küçüklüğümden beri bir kadın olmayı hayal ettim. Hatta bu benim en büyük hayalimdi” dedi.

Bosna Hersek'in Tuzla kentinde doğan Pejic, 2011 yılında New York Magazine'e kapak olmuş ve dergi Pejic'i 'Dünyanın en güzel erkeği' olarak tanımlamıştı.

 

'RADU'YU CANLANDIRMIŞTI

Pejic, geçtiğimiz sezon Kanal D ekranlarına gelen ancak kısa sürede iptal edilen Fatih dizisinde rol almak için Türkiye'ye gelmiş ve dizide 'Radu' karakterini canlandırmıştı.

 

 

FATİH'İN 'RADU'SUNUN GÖRÜNTÜLERİ BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin