Fatih Harbiye'nin ilk tanıtım videosu yayında!

Peyami Safa'nın aynı adlı eserinden uyarlanan yeni dizi Fatih Harbiye'nin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı.

resim yok
22 Temmuz 2013 - 10:42
Magazin

Peyami Safa'nın aynı adlı eserinden uyarlanan yeni dizi Fatih Harbiye'nin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı!

FOX ekranlarında yayınlanacak olan Fatih Harbiye dizisinin yapımcılığını Koliba Film üstleniyor.

 

Kadroda kimler var?

Dizinin başrollerinde Pis Yedili'den ayrılan Kadir Doğulu, Neslihan Atagül ve Yunus Emre Yıldırımer rol alıyor.

 

Ayrıca...

Dizide Süeda Çil, Ebru Şam, Dilara Öztunç, Itır Esen, Fırat Topkorur, Yusuf Baymaz, Seda Türkmen, Kahraman Sivri, Özgürcan Çevik ve Özdemir Çiftçioğlu da rol alacak.

Yönetmenliğini Sadullah Celen'in yaptığı dizide Fatih'te yaşayan Neriman'ın modernleşmeye özenmesiyle yaşadığı değişim anlatılacak.

 

Dizinin konusu

 

Gelenekçi bir kültür içinde büyümüş olan Neriman için yepyeni bir dünyanın kapıları açılmaktadır. Herkesin evlenecekleri gözüyle baktıkları Şinasi onun için iyi bir dost ve geçmişte kalan çocukluk aşkıdır.... Bir sabah Şinasi'nin kız kardeşi Aslı'nın zorla kızlık muayenesinden geçirilmesi ve abisinin alacağı karar Neriman'ı Şinasi ile bir gelecek konusunda iyice kuşkuya düşürürken, Şinasi'nin namus kavramına bakışı Neriman'ın ''gelecek beklentilerini'' sorgulamasını tetikleyecek...

Neriman Fatih'te bunaldıkça en yakın arkadaşı Fahriye ile birlikte soluğu Nişantaşı ve Etiler gibi semtlerde almaya başlarken buralarda konuşulan, giyinilen hiç birşeyin Fatih'e benzemediği görecek... Çok geçmeden Neriman ve Fahriye'nin kafalarında nasıl elde edeceklerini bilmedikleri, yeni bir yaşam isteği belirecek. Yeni, göz alıcı, zengin ve elbette şu an sürdükleri hayattan çok daha başka olan...

Fatih-Harbiye kitabında ne anlatılıyordu?

Birbirinden giderek kopmaya ve birbirini reddetmeye başlayan iki hayat tarzı arasında yaşanan çatışma ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi.

Tramvay yoluyla birbirine bağlanan ama birbiriyle bağdaşması mümkün olmayan iki semt: Fatih ve Harbiye.

Bir genç kızın bu ikisi arasındaki gelgitleri, madde ile mana, albeni ile muhteva, göz ile kalp arasındaki çırpınışlarının hikâyesidir.
[reklam]
Kitabın arka kapağından

''Eğlenceli, danslı, şaşaalı zengin ve modern bir hayatın baştan çıkarıcı çekiciliği...

Sakin, mütevazı, denenmiş dostluklarla ve eski değerlerle donatılmış bir hayatın insanı saran huzuru...

Bu iki hayat tarzı arasında hafif bir baş dönmesiyle gelgitler yaşayan bir genç kız.

Yeni bir hayat biçimine doğru koşmak isterken kendi geçmişine ve sevgilerine ihanet ettiğini düşünmenin yarattığı tedirginlikler.

Bu toprağın musikisi içinde güven ve sükûnet vaat eden bir sevgiliyle parıltılı bir şıklıkla kadınların başını döndüren zengin bir genç.''

 

Ne zaman başlıyor?

Fatih Harbiye dizisi Eylül ayında FOX ekranlarında yayınlanacak.

 

Tanıtım videosu

 

 

PİS YEDİLİ'DEN AYRILAN KADİR DOĞULU İLK KEZ KONUŞTU! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin