resim yok
05 Nisan 2013 - 00:00

Gündemde yeni bir komedi dizisi projesi var!

 

Şarkıcı Fatih Ürek yeni bir dizide rol almaya hazırlanıyor.

 

'Genco' deneyimi olmuştu

Dizi deneyimi olarak daha önce yıllar önce Kanal D'de yayınlnanan "Genco" dizisinde gazinoda şarkı söyleyen 'Suat' karakterini canlandıran Fatih Ürek yakında yeni bir diziyle ekranlarda olacağını söyledi.

 

Absürd komedi

Absürd komedi tarzında bir dizi olacağını belirten Ürek, Recep İvedik gibi eğlenceli bir karaktere hayat vereceğini açıkladı.

 

Fatih Ürek kimdir?

 

Türk fantezi ve pop müzik sanatçısı. Müzik kariyerinin yanı sıra çeşitli dizi ve filmlerde rol aldı.Fatih Ürek Türkçe pop ve fantezi Müzik sanatçısıdır. Aslen Malatyalı olmakla beraber sonradan Erzurum'a göç etmiş Daha sonra ailesiyle birlikte, kendi ifadesiyle yaşamdan zevk almaya başladığı şehir Bursa'ya göç etmiştir.

 



Fatih Ürek, Erzurum'da sucuk fabrikasında kasaplık yapan Şerafettin Ürek'in 4 çocuğundan biri olarak dünyaya geldi. Üç kız kardeşi vardır. 1993 yılında çıkardığı Yaktı Yaktı albümüyle, Times Dergisinin düzenlediği ankette "Best Album Cover Of All Time" ödülünü kazandı. Gençliğinde ailesi Bursa'ya göçtü.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin