Fatih'in yapım şirketi iddialara açıklık getirdi! Dizi ne zaman başlıyor?

Sette yaşanan tartışmadan dolayı ertelendiği öne sürülen Fatih'in yapımcısından açıklama geldi.

resim yok
19 Eylül 2013 - 13:59
Magazin

Sette yaşanan tartışmadan dolayı ertelendiği öne sürülen 'Fatih'in yapımcısından açıklama geldi.

 

30 EYLÜL'DE!

Dizi setinde tartışma yaşanan ve bu yüzden yayın gününün ertelendiği öne sürülen "Fatih"in yapımcısı Med Yapım, dizinin 30 Eylül'de ekranda olacağını duyurdu.

 

GÜNDEMDEN DÜŞMÜYOR

Başrolünde Mehmet Akif Alakurt'un oynadığı, Kanal D'nin merakla beklenen dizisi Fatih, sette tartışma yaşandığı haberleriyle gündeme geldi.

Çıkan haberlerde, Eylül sonunda başlaması planlanan dizinin yayın gününün ertelendiği öne sürüldü.

Tartışma iddiasını doğrulayan yapımcı firma Med Yapım ise çekimlere birkaç gün ara verildiğini, ancak dizinin 30 Eylül'de seyirciyle buluşacağını duyurdu.

 

YAPIM ŞİRKETİNDEN AÇIKLAMA VAR!

Yapım şirketi, yayınladığı basın açıklamasında şu satırlara yer verdi:

 

ÇEKİMLERE DEVAM

"Fatih dizisinin setinde geçtiğimiz hafta kimi talihsiz olaylar yaşanmıştır. Büyük ölçüde yapılan işin gerginliğinden ve stresinden kaynaklandığına inandığımız bu olaylar sonucu çekimlere birkaç gün ara verilmiştir.

Bu süre içinde herkes yaşananları aklıselimle değerlendirme imkanı bulmuş ve olayda kusuru olan taraflar, bu tarz olayların bir daha yaşanmaması için gerekli önlemleri alma imkanına kavuşmuşlardır.

Bir televizyon dizisi, başrol oyuncusundan ulaştırma görevlisine kadar herkesin değerli katkı ve emeğiyle oluşur.

Bu itibarla, herkes birbirine gerekli saygıyı göstererek kendi işine konsantre olmak durumundadır.

Dizinin çekimlerine yarından (bugün) itibaren kaldığı yerden devam edeceğiz ve 30 Eylül Pazartesi günü seyirciyle buluşturacağız."

 

'FATİH İÇİN HASTA OLMAYA DEĞER'

Mehmet Akif Alakurt, önceki gün Nişantaşı City's'den çıkarken görüntülendi. Kışlık montuyla dikkat çeken ünlü oyuncu, yoğun çekim temposunda hastalandığını söyledi ve ekledi:[reklam]

"Hasta oldum ama her şeye değer. Seyirciyi muhteşem bir dizi bekliyor."

 

FATİH DİZİSİNİN KONUSU

İstanbul’un fethinden sonra kurduğu devleti, cihan imparatorluğuna çevirmek isteyen Fatih, imparatorluğun ömrünü uzatacak kanunlarla da devlet yapısını sağlamlaştırmak ister.

Konstantiniyye’nin fethiyle Doğu Roma’nın bağrına İslam/Osmanlı sancağını diken Fatih Sultan Mehmet, Papa’nın Hıristiyanlığa davet mektubuyla, bu kez gözünü Batı Roma’ya çevirir. Evvela, Venedik’in en önemli kalelerinden biri olan Egriponte’yi (Eğriboz) ele geçirir. Venedik ve Papalık, bir yandan Fatih’i çeşitli suikastlerle ortadan kaldırmayı denerken, Vlad Tepeş’i (Kazıklı Voyvoda) Fatih’in önüne sürerler. Diğer yandan da Osmanlı’nın doğu komşularıyla kirli ittifaklara girerler. Fatih, gözünü Kızıl Elma’ya (Batı Roma’ya) dikmişken, Akkoyunlular ve Karamanoğulları’yla da mücadele edecek; Karamanoğulları’nı ortadan kaldırıp, Akkoyunlular’a unutamayacağı bir yenilgi tattıracaktır.

İstanbul’un fethinden sonra kurduğu devleti, cihan imparatorluğuna çevirmek isteyen Fatih, imparatorluğun ömrünü uzatacak kanunlarla da devlet yapısını sağlamlaştırmak ister. Bu esnada şehzadeler Bayezid, Mustafa, Cem ve valideleri Gülbahar, Çiçek ve Gülşah arasında gizliden gizliye süren rekabet, daha açıktan ve üst boyutlara taşınır. Şehzade valideleri için tek hedef, Sultan’dan sonra kendi evlatlarının tahta çıkmasıdır. Çünkü ancak bu şekilde hayatta kalmaları mümkün olacaktır.

 

 

FATİH'İN ÇİÇEK HATUN'U İÇİN GAME OF THRONES'TAN İLHAM ALINDI MI? DETAYLAR BURADA!

 

FATİH DİZİSİ TANITIM VİDEOLARI BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin