resim yok
15 Nisan 2011 - 00:00

'Fatmagül'ün Suçu Ne'de bu kez tecavüz mağdurları için umut verici gelişmeler yaşandı Tartışmalı dizi 'Fatmagül'ün Suçu Ne?'de dün gece önemli bir gelişme yaşandı. Ebe Nine'nin desteğiyle adalet önünde hakkını aramaya başlayan Fatmagül'ün yüzü, ona tecavüz edenlerden ikisinin, Selim ve Erdoğan Yaşaran'ın tutuklanmasıyla güldü. İlk duruşma sonucunda Kerim'in tutuksuz yargılanmasına; Yaşaranlar'ın ise adaleti yanıltma ve yurtdışına kaçma teşebbüsü ihtimaline karşı tutuklu yargılanmasına karar verildi. Kerim'in Fatmagül'e sevgisini ispat etmek için tüm olanları polise itiraf etmesiyle başlayan süreç, hukukun işleyişiyle ilgili birçok aydınlatıcı bilgi sundu. Dün akşam yayınlanan bölümde, kendisine tecavüz edenler hakkında şikâyette bulunan Fatmagül'ün mücadelesinde izlediği yol adım adım anlatıldı ve bir anlamda tecavüz mağdurlarının izlemeleri gereken hukuki prosedür konusunda yol gösterici oldu. Senaryoya göre davanın nasıl sonuçlanacağı bilinmez ancak yaşanan gelişmeler, Türkiye'deki birçok tecavüz mağduru kadın için yeni bir kapı aralanmasına yol açabilir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin