resim yok
13 Temmuz 2012 - 00:00

 

TRT 1‘de Eylül ayında ekranlara gelecek olan Şubat’ın oyuncuları belli oldu. Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisinin kötü adamı Reşat Yaşaran’ı Musa Uzunlar Şubat’ta iyi insan oluyor.
Alican Yücesoy ve Melisa Sözen’in yanı sıra usta oyuncular Musa Uzunlar, Özkan Uğur, Ülkü Duru'da Şubat’ın başlıca rollerinde yeralacaklar. Yüzü yaralı bir evsiz ile güzel gazeteci kızın imkansız aşkını anlatacak dizide Serkan Ercan, İlker Kızmaz, Tansu Biçer, Damla Sönmez, Türkü Turan, Sermet Yeşil, Nadir Sarıbacak, Ezgi Çelik, Kaan Yılmaz yer alıyor.
 
Kurtlar vadisinin İskender Büyük’ü, Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisinin kötü adamı Reşat Yaşaran’ı Musa Uzunlar Şubat’ta iyi insan oluyor. Uzunlar dizide Aziz Bey karakteri ileizleyicinin karşısına çıkacak. Şubat’ın koruyucusu Aziz Bey, yer altı insanlarının önderi olacak. Usta Oyuncu Özkan Uğur, kötü adam Samim karakterinicanlandıracak, Ülkü Duru ise Yağmur karakterini canlandıran Melisa Sözen’inannesi olarak izleyicinin karşısına çıkacak.
 
 
"Leyla ile Mecnun"un yaratıcısı Eflatun Film’in uzunzamandır hazırlıklarını sürdürdüğü dizide, büyük ve imkansız bir aşkın içinedüşen Şubat, şiddet dolu sokaklarda, dokunulmazların zalimliğiyle savaşacak. Yönetmenliğini Volkan Kocatürk’ün yaptığı dizinin senaryosu Onur Ünlü ve Funda Alp’e ait. Bir ekran fenomeni Leyla ile Mecnun’dan sonra yine farklı bir işe imza atan Eflatun Film’in yeni dizisi Şubat, Eylül ayında TRT1 ekranında yer alacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin