resim yok
07 Eylül 2011 - 00:00

 

Beren Saat hakkında çok çarpıcı bir aşk iddiası gündeme geldi.
Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisinin yıldızı Beren Saat ile dizinin ilk bölümlerinde nişanlısını oynayanı Fırat Çelik Paris seyahatinde gerçek aşka yelken açtı.
 
Beren Saat ile Fırat Çelik'in dizi aşkı gerçek oldu. Fatmagül'ün Suçu Ne? adlı dizinin başrol oyuncuları Beren Saat ile Fırat Çelik'in yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Yönetmen sevgilisi Levent Semerci'den bir süre önce ayrılan dizinin Fatmagül'ü Beren Saat, gönlünü aynı dizide birlikte rol aldığı Mustafa'yı canlandıran Fırat Çelik'e kaptırdı. Dizinin geçen yıl yayınlanan ilk bölümlerinde iki nişanlıyı canlandıran Beren Saat ve Fırat Çelik'in aşkı Paris'te ortaya çıktı. İddialara göre; Çekimler dışında sürekli birlikte görülen ikiliden Beren Saat, yakın arkadaşı Belçim Bilgin'le Paris'in yolunu tutarken orada Fırat Çelik'le buluşmuş. 28 yıldır Fransa'da yaşayan ve geçen yıl Türkiye'ye dönüş yapan Fırat Çelik, bu romantik şehirde Beren Saat ile yakından ilgilenmiş ve ikili arasında aşk başlamış. Yurt dışındaki bu buluşmanın ardından İstanbul'a dönen ikili set dışında da samimi görüntülerini sergilemeye devam etti. İkili, önceki gece de Kuruçeşme?deki Jamiroquai konserinde de bir araya gelmiş ancak birlikte fotoğraf vermemeye özen göstermişti.
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin