Fatmagül'ün Suçu Ne dizisi Hindistan'a uyarlandı

2010 yılında televizyona uyarlanan başarılı proje "Fatmagül'ün Suçu Ne", Kanal D ekranlarında büyük yandı uyarmıştı. Ay Yapım imzalı dizi Hindistan'da yayınlanmak üzere uyarlandı.

Sibel Karagöl
06 Nisan 2017 - 19:34
Gündem

2010 yılında televizyona uyarlanan başarılı proje "Fatmagül'ün Suçu Ne", Kanal D ekranlarında büyük yandı uyarmıştı. Ay Yapım imzalı dizi Hindistan'da yayınlanmak üzere uyarlandı.

17-04/06/kya-kasoor-hai-amala-ka-serial-star-plus-cast-story-wiki-images-pictures-promo-timings-1491496412.jpg

Fatmagül'ün suçu ne ilk olarak 1986 yılında Süreyya Duru'nun yönettiği, başrollerinde ise Hülya Avşar ve Aytaç Arman'ın oynadığı film için Vedat Türkali'nin kaleme almasıyla yayınlanmış, yıllar sonra filmin konusuna bağlı kalınarak Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu'nun mükemmel kalemiyle ekranlara taşınmıştı.

17-04/06/g.jpg

Yönetmen koltuğunda  Hilal Saral'ın yer aldığı Fatmagül'ün Suçu Ne dizisi, dört adamın tecavüzüne uğrayan ve tecavüzcülerinden biriyle evlenmek zorunda bırakılan Fatmagül'ün ve onunla evlenmek zorunda kalan Kerim'in hikayesini konu almaktadır.

Aşk-ı Memnu dizisinde Bihter karateriyle yıldızı parlayan genç oyunu Beren Saat ve şu an Ölene Kadar dizisinde başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken Engin Akyürek'in başrollerini canlandırdığı dizi Kanal D ekranlarında büyük başarı göstermiş. 80 bölüm yayınlandıktan sonra başarılı bir final yapan dizi ve yurt dışında bir çok ülkeye satılmış tüm dünyada ve büyük beğeni toplamaya devam etmişti.

17-04/06/f.jpg

Tamamemen Türk yapımı Fatmagül'ün Suçu Ne yeni bir başarıya imza attı ve şimdi de Hindistan'a uyarlandı.Purnendu Shekhar, Nandita Mehra ve Bhairavi Raichura'nın prodüktörlüğünü üstlendiği 24 Frames yapımı uyarlama 3 Nisan'da Hindistan'da Star Plus kanalında yayın hayatına başladı ve ilk bölümünden Hindistan halkı tarafından büyük bir beğeniyle karşılandı.

Amla (Kya Kasoor Hai Amla Ka?) adıyla yayına başlayan dizinin başrollerini ise Hintli oyuncular Pankhuri Awasthy (Amla) ve Rajveer Singh (Kerim) paylaşıyor.

Amla'nın Suçu Ne?

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin