resim yok
28 Ocak 2012 - 00:00

 

Hangi karakterin diziden ayrılacağı iddia ediliyor.
Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Fatmagül'ün Suçu Ne? heyecan dolu bir bölümle ekranlardaydı.
 
Dizinin dün akşam yayınlanan bölümünde bunlar yaşandı:
 
Mustafa tarafından vurulan Kerim, orman evinde yaşamla ölüm arasında büyük bir mücadele verdi. Mustafa tüm suç delillerini yok etmeye çalışırken, Kerim'i de kaderiyle baş başa bıraktı. Kerim'in tüm gücünü toplayarak telefonla son kez Fatmagül'e ulaşması, sessiz devam eden gecenin ortasına bomba gibi düştü. Bilinci kapalı bir halde Kerim'e ulaşıldığında, hastanede korkulu bir bekleyiş başlaydı. Vural'dan sonra Kerim'in de vurulması, Yaşaranlar cephesinde akıllara ilk Mustafa'yı getirdi. Sıranın kendilerine geldiğini düşünen Erdoğan ve Selim büyük bir korku yaşadı. Sıfırdan kurduğu şirketini kaybedeceğini fark eden Reşat Yaşaran, depresyona girdi.
 
Mustafa'nın hareketlerinden şüphelenen Serdar sorularına yanıt almak için polise gitti. Kaçacak yolunun kalmadığını anlayan Mustafa, Asu'yu aradığı sırada annesinin hastaneye kaldırıldığını öğrendi.
 
Dizinin final sahnesinde ise Mustafa, yakalanma riskine rağmen annesinin ziyaretine gitti. Haberi alan polisler vurulma olayının en büyük şüphelisi haline gelen Mustafa'yı gözaltına almak harekete geçtiler.
 
Gelecek bölümde Mustafa'nın yakalanıp yakalanmayacağı ve Kerim ile Fatmagül ilişkisinin ne olacağı büyük merak konusuyken, beklenen açıklama dizinin fanlarından geldi.
 
Başrol oyuncusu Engin Akyürek'in fan sayfasında yazan bilgilere göre; 2 Şubat Perşembe akşamı yayınlanacak olan 60. bölümde yaşanan olayların ardından Fatmagül ve Kerim arasındaki ilişki hayranlarını sevindiren bir hale dönüşecek. Mustafa hakkındaki gizli gerçekleri öğrenen Halide (Sacide Taşaner) ise ölecek. Babasının ardından annesini de kaybeden Mustafa, yeni kararlar alacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin