Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisinin Kerim'inin yeni projesi!

Başrollerini Engin Akyürek ve Farah Zeynep Abdullah’ın paylaşacağı 'Bir Küçük Eylül Meselesi' filminin çekimleri Ağustos'un ikinci haftası başlıyor.

resim yok
31 Temmuz 2013 - 10:39
Magazin

Başrollerini Engin Akyürek ve Farah Zeynep Abdullah’ın paylaşacağı 'Bir Küçük Eylül Meselesi' filminin çekimleri Ağustos'un ikinci haftası başlıyor.

 

Kadroda kimler var?


İstanbul ve Bozcaada’da çekimleri yapılacak filmde Ceren Moray‘la çocuk oyuncu Serra Keskin de rol alıyor.

 

Romantik bir aşk hikayesi...

Film, tatil için Bozcaada’ya giden Eylül ile ada sakini Tekin’in tesadüflerle gelişen aşklarını anlatıyor. Farah Zeynep Abdullah ve Engin Akyürek’i bir araya getiren “Bir Küçük Eylül Meselesi”, romantik bir aşk hikâyesini konu alıyor.

 

Ne anlatacak?

İstanbul’un en popüler semtlerinden birinde yetişmiş Eylül’le Bozcaada’nın huzurlu, sakin ortamında kendi halinde yaşayan Tekin’in tesadüflerle başlayan ilişkisini konu alan film “aşık olmanın değil, aşkı hatırlamanın hikayesi”ni anlatıyor.

Senaryoda geçen “Ve haddi olmayan yerde açıveren bir çiçek gibi, bi Eylül meselesi baş gösterdi” cümlesi de aşk hikayesiyle ilgili ipucu veriyor.

 

Teknik ekip


Ay Yapım yapımcılığında gerçekleşen; senaristliğini ve yönetmenliğini Kerem Deren’in üstlendiği filmin görüntü yönetmeniyse Gökhan Tiryaki.

Akyürek'in kariyeri

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tarih Bölümü mezunu olan Engin Akyürek, Türkiye'nin Yıldızları adlı yarışma programında birinci olarak sanat dünyasına adım attı. Yarışmanın sona ermesinin ardından, Yabancı Damat adlı TV dizisinin kadrosuna katıldı.

2004 - 2007 yılları arasında Yabancı Damat dizisinde Kadir Sadıkoğlu karakterini canlandıran Akyürek, 2006 yılında ise Kader adlı sinema filminde Cevat karakterini canlandırdı. 2007 - 2008 yılları arasında Atv'de yayınlanan Karayılan adlı tv dizisinde Nizipli rolüyle kamera karşısına geçti.
[reklam]
2009 yılında Bir Bulut Olsam adlı tv dizisinde Mustafa Bulut karakterini canlandıran oyuncu, son olarak 2010-2012 yıllarında iki sezon Fatmagül'ün Suçu Ne? adlı tv dizisinde "Kerim Ilgaz" karakterini canlandırmıştır.

Abdullah'ın oyunculuk kariyeri

Farah Zeynep, üniversiteye başlamaya hazırlanırken Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizi için teklif geldi. İngiltere'ye, okuluna dönmesine üç gün kala deneme çekimlerinde başarılı bulunduğunu ve Aylin rolüne seçildiğini öğrenmiştir. Bu dizide dizide dört çocuklu bir ailenin ikinci çocuğu olan Aylin'i canlandırmıştır.

2011 Antalya Televizyon Ödülleri En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu (Öyle Bir Geçer Zaman Ki) ve 18. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Ödülleri Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu (Kelebeğin Rüyası) ödülleri bulunmaktadır.

 

 

FİYATINI ÜÇE KATLADI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin