Fatmagül'ün Suçu Ne'den sonra yeni dizide!

atv ekranlarında yayınlanacak olan ve başrollerinde Şahin Irmak ve Yeşim Ceren Boz'un yer aldığı Aldırma Gönül dizisinin kadrosunda Fatmagül'ün Suçu Ne dizisinde canlandırdığı Rahmi karakteri ile büyük beğeni kazanan Bülent Seyran da yer alacak.

resim yok
28 Haziran 2013 - 10:53
Magazin

Rahmi dönüyor!

 

Yeni dizisi

 

atv ekranlarında yayınlanacak olan ve başrollerinde Şahin Irmak ve Yeşim Ceren Bozoğlu'nun yer aldığı Aldırma Gönül dizisinin kadrosunda Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisinde canlandırdığı Rahmi karakteri ile büyük beğeni kazanan Bülent Seyran da yer alacak.

 

Çok farklı bir rolle...


Beren Saat ile Engin Akyürek'in başrollerinde oynadığı ve yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Fatmagül'ün Suçu Ne dizisinde canlandırdığı Rahmi karakteri ile büyük beğeni kazanan Bülent Seyran bu sefer çok farklı bir rolle seyircinin karşısına çıkacak.

 

Çok yakında

atv ekranlarında yayınlanacak olan Aldırma Gönül dizisi 04 Temmuz tarihinde ekran macerasına başlayacak..

“Aldırma Gönül” renkli karakterleri ile alışıla gelmiş kusursuz aile hikayelerine hiç benzemiyor. Günlük hayatın dertleri ile uğraşan bir çift ve aniden evlerine yerleşen zorlu bir kayınpederin etrafında dönen komik olaylar izleyicileri ekran başına kilitleyecek.

Eğlenceli hikaye

Aldırma Gönül; orta direk bir mahallede oturan bir grup arkadaşın günlük hayatlarının, ilişkilerinin eğlenceli hikayesi.

Delikanlılığından ödün vermeyen Mahir (Şahin Irmak) ve onun güzel ve akıllı karısı Gönül’ün (Tülin Özen) sıradan hayatları ve sorunlarını izlerken gülmeye doyamayacaksınız. Reşitpaşa’da yaşayan Mahir ve Gönül’ün sıradan hayatları Gönül’ün astsubay emeklisi huysuz babası Cabbar’ın aniden evlerine yerleşmesiyle değişecek ve hatta bazen çekilmez olacaktır.
[reklam]
Tüm izleyenlerin kendilerinden bir parça bulacakları “Aldırma Gönül” evlilik, aile, arkadaşlık ve hayat ile ilgili sıcak ve eğlenceli bir hikaye sunuyor.

Günlük, sıradan olaylara getirdiği farklı bakış açısıyla “Aldırma Gönül” izleyenleri eğlenceye doyamayacağı bir serüvene davet ediyor.

Seyran'ın kariyeri

1976 yılında Almanya'da doğdu. Tiyatroya 1992 yılında İzmir Konak Belediye Tiyatrosunda kursiyer olarak başladı. Konak Belediye Tiyatrosunda çeşitli oyunlarda oynadıktan sonra, farklı tiyatrolarda oyunculuğa devam etti.

1997 yılında İstanbul'a geldi. Akademi İstanbul oyunculuk bölümünü bitirdi. Çeşitli dizilerde ve tiyatrolarda oynadı. Son dönemde Selena (atv), Derman (Kanal D), Fatmagül'ün Suçu Ne? (Kanal D) ve Annem Uyurken (Kanal D) gibi dizilerin kadrosunda yer aldı.

 

 

TÜRK DİZİLERİ, YUNANİSTAN'DA GENÇLERE MESLEK KAPISINI AÇTI! DETAYLAR!

 

ALDIRMA GÖNÜL tanıtım videosunu izlemek için tıklayın!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin