resim yok
17 Nisan 2013 - 00:00

Son dönemin popüler oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ, 'Yakışıklı diyorlar, ama ekstra bir kazancını görmedim' diyor! Peki ya rakamlar ne diyor!

2002'de Best Model of Turkey seçildikten sonra dizilerde ve filmlerde oynayan, sadece Türkiye'de değil Ortadoğu'da da birçok ünlü firmalarla milyon dolarlık reklam anlaşmaları yapan Kıvanç Tatlıtuğ, "Eyvallah yakışıklı diyorlar, ama ekstra bir kazancını görmedim" dedi...

"BU SORULARDAN ÇOK SIKILDIM"

Mavi Jeans'in marka yüzü olan Kıvanç Tatlıtuğ, önceki gün üçüncü reklam filminin basın toplantısı için Brezilyalı manken Sara Sampaio ve Francisco Lachowski'yle gazetecilerin karşısına çıktı. En son Akbank reklamları için 2 milyon lira aldığı söylenen Tatlıtuğ, sürekli yakışıklılığıyla ilgili soru sorulmasından sıkıldığını belirtip şunları söyledi:

"YAKIŞIKLILIK GÖRECELİ BİR KAVRAM"

"Yakışıklı ya da güzel olmak çok önemli değil. Sürekli bu soruluyor. Önemli olan kendini nasıl hissettiğindir. Yakışıklı ve güzel olmak çok göreceli bir kavram. Bu konu hakkında nasıl konuşayım bilemiyorum. Yakışıklı olmak ne avantaj ne de dezavantaj. Eyvallah yakışıklı diyorlar, ama ekstra bir kazancını görmedim..."

ÇOK GÜZEL KAZANDI

Kıvanç Tatlıtuğ THY'nin Ortadoğu uçuşları için çekilen reklam filminden 350 bin dolar aldı. Yedigün firmasıyla 750 bin dolara anlaşan Tatlıtuğ, ardından Vestel'in Ortadoğu yüzü olması içinse 350 bin dolara imza attı. Mavi Jeans'le ilk anlaşmasından 500 bin dolar kazanan yakışıklı sanatçı, ardından Magnum ile 1 milyon dolarlık bir anlaşma yaparak kişisel ücret rekorunu kırdı. Geçen ay Akbank'la 12 bölüm reklam filmi için 2 milyon dolara el sıkışan Kıvanç Tatlıtuğ, bu anlaşmanın mürekkebi kurumadan Mavi Jeans'le 1 milyon dolara yeniden el sıkıştı. Tatlıtuğ toplamda reklamlardan 4 milyon 550 bin dolar kazandı.
[reklam]
BÖLÜM BAŞI 70 BİN LİRA ALIYOR

Kâinat Güzeli Azra Akın'la bir dargın bir barışık aşk yaşayan Kıvanç Tatlıtuğ, kısa süre mankenlik yaptıktan sonra Gümüş dizisiyle oyunculuğa adım attı. Menekşe ile Halil, Aşk-ı Memnu, Ezel dizileriyle Amerikalılar Karadeniz'de 2 ve Kelebeğin Rüyası filmlerinde rol alan Tatlıtuğ, son dizisi Kuzey Güney'den bölüm başına 70 bin lira kazanıyor.

GİYDİĞİ ÇOK SATIYOR

Mavi CEO'su Cüneyt Yavuz, tüketicinin Kıvanç Tatlıtuğ üzerinde gördüğü ürünlere yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, "Mağazaya gelip Kıvanç gömleği veya Kıvanç pantolonu'' diye adlandırıyorlar. Hatta reklamda görünce önden telefonla ayırtmaya kalkan tüketiciler oluyor" dedi.

Kıvanç Tatlıtuğ'lu reklamların satışlara etkisini şöyle anlatıyor:

"Kıvanç'ın giydiği ürünler ve onun etrafında oluşan dalgayla satışlarımız artıyor. Kıvanç'ın giydiği ürünlerin satışı yüzde 60 oranında daha yüksek. Zaten hemen tükeniyor bu ürünler. Bugüne kadar yaptığımız reklam çalışmalarında bize en çok katkı yapan ünlü o oldu.''

 

KUZEY VE CEMRE İÇİN MUTLULUK ZAMANI! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin