Fazilet Hanım ve Kızları 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ece ile Hazım evlendi mi?

Fazilet Hanım ve Kızları 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Geçtiğimiz sezon Ece ile evlenmek isteyen Hazım ile bu bölümde neler olacak. Ece ile Hazım evlendi mi? Hazan öğrendikleri karşısında ne yapacak?

Berfu Gürle
22 Eylül 2017 - 17:32
Yeni Bölüm

Star Tv'nin sevilen dizisi sezona bomba gibi bir giriş yaptı. 13. Bölüm sezon finalinde bir çok gerçek ortaya çıkmış ve  cevapsız kalmıştı. Hazim'ın Ecem'i intihar ederken görmesi ve kurtarması onu derinden etkiledi. Ece'nin gerçeği anlatmasıyla Hazım, Ece'yi düştüğü karanlıktan çıkarmak istedi. Fazilet'ten kızını isteyen Hazım ile evlendi mi? Fazilet Hanım ve Kızları 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

17-09/22/fazilet-hanim-ve-kizlari-15-bolum-fragmani7.png

Ecem ile Hazım Evleniyor

Fazilet Hanım ve Kızları 15. Bölüm fragmanı yayınlanmasıyla Egemen ailesinde sular gittikçe ısınıyor. Hazım ve Ece'nin evleneceği bölümde Ece'nin ani değişimiyle tüm aile darmadağın olacak. Yağız, Hazan ve Sinan'ın bu evliliğe karşı çıkacak. Ece'nin anne ve ablasına karşı izlediği tutum ise Hazan ile arasında ki bağları koparak. Ece'yi korumak için herşeyi yapmayı göze alan Hazım çocuklarının hiç beklenmediği tepkisine şahit olacaktır.

17-09/22/fazilet-hanim-ve-kizlari-15-bolum-fragmani4.png

Yaşananların ardından iki ailede de ipler inceldiği yerden koparken Hazım ise karısının mezarında ettiği yemini tutacak mı? İlerleyen bölümlerde göreceğiz. 

17-09/22/fazilet-hanim-ve-kizlari-15-bolum-fragmani3.png

Hazan Aşk Acısıyla Yıkıldı

Hazan'ın o gece yaşadıklarını Yağız'a bağlarken aslında herşeyin sorumlusunun Sinan olduğunu öğrendi. Bu gerçekle büyük bir yıkım yaşayan Hazan'ın yanında sadece Yağız vardı. Her acı anında yanında Yağız'ı bulan Hazan acısını dindirebilecek mi? Her ne kadar Yağız ile olmak istemese de Yağız'ın onu bırakmaması Hazan'a farkında olmadan iyi gelir. Canından çok sevdiği Sinan'dan aldığı bu darbe ile ayakta kalmaya çalışan Hazan, Yağız ile birşey yaşayacak mı? Yoksa zaman geçtikçe Sinan'ı affedecek mi? 15. Bölümde neler olacak?

Yasin Hastahaneden kaçıyor

Ece ile Hazım'ın evlendiğini öğrendiğinde çılgına dönen Yasin hastahaneden kaçıyor. Yasin Ece'ye ulaşabilecek mi? Yeni bölümde bizi neler bekliyor? Yeni bölüm 23 Eylül Cumartesi saat 20:00'da Star Tv'de...

 Fazilet Hanım ve Kızları 15. Bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin