Fazilet Hanım ve Kızları konusu ve oyuncu karakterleri

Star TV ekranlarında bu hafta görücüye çıkacak dizi Fazilet Hanım ve Kızları'nın konusu, karakterleri ve oyuncu kadrosunu inceliyoruz.

Sibel Karagöl
20 Mart 2017 - 19:57
Gündem

Star TV ekranlarında bu hafta Cumartesi akşamı görücüye çıkacak dizi Fazilet Hanım ve Kızları'nın konusu, karakterleri ve oyuncu kadrosunu inceliyoruz. 

17-03/20/4-1490028319.jpg

Fazilet Hanım ve Kızları'nın yönetmen koltuğunda "O... Çocukları" filmiyle yıldızı parlayan usta yönetmen Murat Saraçoğlu'nun oturduğu dizinin senaryosunu ise daha önce Güllerin Savaşı ve Asla Vazgeçmem gibi dizilerde başarısını kanıtlayan Sırma Yanık kaleme alıyor.

 17-03/20/3-1490028291.jpg

Başrolünde Nazan Kesal’ın yer aldığı dizinin ilk yayınlanan iki tanıtım fragmanında usta oyuncunun gerçekçi oyunculuğu beğeni topladı. Ekranlarda görmeye alışık olmadığımız bir anne karakterine can verecek oyuncu, ailesi ve kendi içinde çatışmaları ekranlara başarıyla yansıyor. Ayrıca dizinin geniş oyuncu kadrosunda Nazan Kesal, Deniz Baysal, Afra Saraçoğlu, Mahir Günşıray, Tolga Güleç, Gülsen Tuncer, Çağlar Ertuğrul, Alp Navruz, Tuğba Melis Türk, Hazal Türesan, İdris Nebi Taşkan, Ecem Baltacı, Zerrin Nişancı ve Sevinç Erol gibi isimler yer alıyor.

Yapımcılığını Avşar Film’in üstlendiği Fazilet Hanım ve Kızları'nın merkezinde Egemen ve Çamkıran ailesi yer alıyor.

Fazilet Hanım ve Kızları Konusu

İki çocuk annesi Fazilet Çamkıran hayatı boyunca arzu ettiği zenginliğe kavuşmak için, kızlarını araç olarak kullanacak. Büyük kızının başına konan talih kuşunu kaçırmamak için kızlarına yön gösterecek ve hatta hayatlarına karışabilecek güçlü bir kadın olan Fazilet hanım hayallerine kavuşacak. Fakat hayat onu farklı sürprizlerle sınayacak.

Zengin ve köklü bir aile olan Egemen ailesi, Fazilet Hanım'ın büyük kızıyla bir iş anlaşması yapmasıyla iki ailenin kaderi çiziliyor.

Evin iki oğlundan biri olan Yağız Egemen'e Çağlar Ertuğrul hayat verirken, Gökhan Egemen'i ise yakışıklı oyuncu Tolga Güleç  canlandıracak. Egemen ailesinin otoritesi olan Hazım karakterine ise usta oyuncu Mahir Günşiray'ın hayat verecek.

Fazilet Hanım ve Kızları Oyuncuları

Deniz Baysal (Hazan Çamkıran)

17-03/20/deniz.jpg

Babalar ve Evlatlar adlı bir sinema filmiyle oyunculuk kariyerine başlayan güzel oyuncu daha sonra Kaçak Gelinler dizisiyle meşhur oldu. En son olarak Rüzgarın Kalbi’nde başrol oynayan genç oyuncu Fazilet Hanım'ın dik başlı, asi ve sözünü söylemekten çekinmeyen kızı Deniz'i canlandıracak.

Afra Saraçoğlu (Ece Çamkıran)

17-03/20/.jpg

Oyunculuk kariyerinde ilk defa bir dizide yer alacak 19 yaşındaki genç oyuncu daha önce İkinci Şans ve Kötü Çocuk adlı sinema filmlerinde rol aldı. Güzelliği ile göz dolduran Saraçoğlu, Fazilet Hanımın küçük kızı Ece karakterine hayat verecek.

Tolga Güleç (Gökhan Egemen)

17-03/20/tolga.jpg

Ekranlara Büyük Buluşma dizisiyle merhaba diyen 35 yaşındaki oyuncu Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde dört sezon boyunca yer almasıyla yıldızı parladı. Daha sonra ekranlara kısa süre önce veda eden Poyraz Karayel dizisinde Neşet Topal karakterine hayat vermişti. Sayısız tiyatro oyununda rol alan deneyimli oyuncu,dizide Gökhan Egemen karakterini canlandıracak.

Çağlar Ertuğrul (Yağız Egemen)

17-03/20/aglar.jpg

Gişe rekorları kıran Dağ ve devam filmi olan Dağ 2 filmlerinde canlandırdığı İstanbullu Oğuz karakteriyle gönüllerde taht kuran yakışıklı oyuncu daha önce Benim İçin Üzülme, Boynu Bükükler ve Kurt Seyit Şura, Medcezir gibi dizilerde başarıyla rol almıştı. Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde ise Egemen ailesiniin havai oğlu Yağız'ı canlandıracak.

Fazilet Hanım ve Kızları'nın orta halli bir mahallede başlayan ve Egemen Yalı’sına uzanan hikayesi 25 Mart Cumartesi 20:00’da Star TV ekranlarında yerini alacak.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin