Fear the Walking Dead 3. sezon sonunda önemli değişiklik var!

Fear the Walking Dead'in üçüncü sezonu sonrasında kamera arkasında önemli bir değişiklik gerçekleşiyor

Volkan Küçükel
26 Mart 2017 - 20:14
Gündem

Fear the Walking Dead'in üçüncü sezonu sonrasında kamera arkasında önemli bir değişiklik gerçekleşiyor. Dizinin showrunner'ı Dave Erickson yaklaşmakta olan yeni sezonun sona ermesiyle birlikte görevinden ayrılıyor. Peki Erickson projeden tamamen ayrılıyor mu?

FEAR THE WALKING DEAD'DE DEĞİŞİKLİK ZAMANI!

Erickson geçtiğimiz günlerde hit dizi Fear the Walking Dead'in yayıncı kanalı AMC ile çok yıllık yeni bir sözleşmeye imza attı.

Anlaşma uyarınca Erickson, Fear the Walking Dead'in üçüncü sezonunun sona ermesinden sonra dizide yürütücü yapımcı olarak bulunmaya devam edecek. Ancak artık dizideki ağırlığı azalacak ve AMC ile Sundance TV için yeni dizi projeleri geliştirmek için çalışacak.

The Walking Dead'in yakaladığı başarının ardından Robert Kirkman ile birlikte geliştirmeye başladıkları Fear the Walking Dead, üçüncü sezonuna doğru giderken elde ettiği başarılı izlenme oranlarıyla yerini sağlamlaştırmış görünüyor.

17-03/26/fear-the-walking-dead.jpg

AMC ve Sundance TV Orijinal İçerik ve Geliştirme Başkanı Joel Stillerman konuyla ilgili yaptığı açıklamada Dave'in Fear the Walking Dead'in ilk üç sezonunda gösterdiği harika çalışmalardan dolayı kendisine minnettar olduklarını belirtirken dizinin daha önceden söz verildiği üzere The Walking Dead evreninden tamamen benzersiz bir şekilde geliştiğini ve kanal adına önemli işler başardığını belirtti.

Stilelrman "Dave'in yeni tutkulu projelerini AMC ailesi çatısı altında sürdürmeyi seçtiği için çok heyecanlıyız. Yeni başarılı işbirliklerimiz için sabırsızlanıyoruz" ifadeleriyle sözlerini tamamladı.

Erickson ise Fear the Walking Dead'in yazar, yönetmen, oyuncu kadrosu ve tüm ekibiyle çalışmaktan keyif aldığını ve ilk iki sezon için başardıkları şeylerle gurur duyduğunu belirtirken "Üçüncü sezonun çalışmalarını tamamlamak, bunu fanlarımızla paylaşmak ve sonrasında AMC'de yeni projeler geliştirmek için sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullandı.

17-03/26/dave-erickson.jpg

Erickson daha önceden kariyerinde Marco Polo, Sons of Anarchy and Canterbury's Law gibi çeşitli televizyon yapımlarında rol almıştı.

Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero, David Alpert ve Erickson'un yürütücü yapımcılığını üstlendiği Fear the Walking Dead, AMC Studios yapımcılığında hazırlanıyor.

FEAR THE WALKING DEAD 3. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Kim Dickens, Cliff Curtis, Alycia Debnam-Carey, Frank Dillane ve Daniel Sharman gibi isimleri buluşturan dizinin sene sonuna doğru başlaması beklenen yeni sezonu 16 bölümden oluşacak.

"Fear the Walking Dead" 2. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin