resim yok
11 Haziran 2012 - 00:00

 

Adını Feriha Koydum, 65. bölümüyle yine heycan yaratacak.
Herkesin cuma akşamına kilitlendiği dizide gelişmeler de birbirini kovalıyor. Feriha ve Emir aşkı birilerinin kalbine inmeden bi son bulacak umarım. Ne büyük aşktı bu böyle o kadar çok şey yaşandı ki aslında şimdi yaşadıkları onlara vız geliyor. Nasıl şansız çiftlermiş ki şansızlıklar bir türlü yakalarını bırakmadı gitti. Emir iş dünyasına açıldı.. Açıldı açılmasına ama bir türlü evli mutlu huzurlu olamıyor. Yıllar önce aşk yaşadığı Ece'nin ex aşkı Yavuz Emir'in peşinde bir gölge gibi. Kuytu da sıkıştıracak gibi boş bir anını kolluyor. Ece'ye olan sapkınlığı Yavuz'a olmadık işler yaptırıyor. En son, her ne kadarda Ece aramızda birşey yok o karısına aşık desede Yavuz bildiğini okumaya devam ediyor. Emir'i en can alıcı noktadan vurmak istedi ama olmadı sonuçta karşısındaki dişli bir kız Feriha yani.. Oturup Yavuz ile sohbet eden Feriha artık yaşananlardan çok sıkılmıştır. Tek isteği Emir ile mutlu bir hayat geçirmek kızcaz o kadar zorluğu aştı geldi daha engelleri bitmek bilmiyor. Yaşadıklarından bıkan Feriha resti çeker artık.. Emir'e ya işin ve ben der.. Emir ise ekmeğinin peşinde.. Hoş o kadar zenginliğin içinde O'nun kide ayrı bir dert...
 
 
 
Diğer yandan evin kötü gelini Seher durmuyor durduğu yerde.. Akif'e cilveler kurlar yapan Seher sonunda yaptı yapacağını. Akif ile birlikte olan Seher sonunda evden kaçar.. Aksoy apartmanından kaçan sadece o değil tabii. Kocasını Levent ile aldatıp kocasının ölümüne neden olan Sanem'in bütün foyası ortaya çıkınca bu defa ağlarına Levent'in kardeşi Bülent'i takar. Saftirik Bülent kendinden yaşca büyük annesi yaşında hatta evet Sanem Bülent'in annesinin arkadaşıydı. Annesi yaşında kadın ile hayatını yurt dışında devam ettirecektir.
 Sarrafoğlu ailesinde gelişmeler olaylar bitmek bilmiyor. Oğlunu can düşmanı ile vurmaya çalışan Ünal pişmanlık yaşıyor. O'na her an inanmaya hazır Aysun ile dertleşirken birden dudakları buluştu eski karı kocanın.. Bu anı gören Emir annesine gerçekleri anlatınca Aysun tekrar başa döndü..
 
Peki şimdi neler olacak? Emir kendisine resti çeken karısını mı yoksa işini mi kabul edecek? Feriha hamile mi? Zehra kızının hasretine dayanamayıp gelecek mi?
 
Bütün bunların cevabını yeni gelişmeler ile cuma akşamı Show Tv ekranlarında bulacağız.. İzlemeye devam..
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin