resim yok
03 Temmuz 2012 - 00:00

 

Vahide Gördüm’ün meme kanseri hastalığı nedeniyle ayrıldığı “Adını Feriha Koydum” dizisinin final bölümünde neden oynamadığıyla ilgili açıklaması kafaları karıştırdı
Vahide Gördüm geçen hafta Etiler’de dizinin aşıkları Emir ile Feriha’nın karşılaşma sahnelerinin çekildiği parka gitmiş, bu durum ünlü oyuncunun final bölümünde oynayacağı şeklinde algılanmıştı. Ancak cuma günü yayınlanan sezon finalinde Gördüm’ün dizide rol almadığı, parktaki çekimlere sadece ekiple vedalaşmak için gittiği ortaya çıktı. Bu durumla ilgili gündeme gelen spekülasyonlara son vermek için hafta sonu bir açıklama yapan Gördüm, “Son bölüme giremedim. Aslında bir sözüm vardı seyircilere ama senaryodaki bir durumdan dolayı istemedim. Fatih Aksoy’a rica ettim o da sağolsun beni kırmadı. Bu yüzden seyircilerden özür dilerim” dedi.
 
 
 
Senaryodaki sorunun ne olduğu merak konusu oldu. İddiaya göre senaryoda Emir ile Feriha’nın tekrar bir araya gelmesini sağlamak için diziye dönecek olan Gördüm, kendisine yazılan kısa sahneyi beğenmedi ve bu nedenle dizide oynamadı. Hastalığını öğrendiği günden beri Vahide Gördüm’e büyük destek veren yapımcı Fatih Aksoy da sanatçının bu kararına saygı gösterdi.
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin