resim yok
30 Haziran 2012 - 00:00

 

Adını Feriha Koydum dizisinde sezon finalinde mutlu bir tablo bekleyen izleyiciler, Hazal Kaya'nın canlandırdığı Feriha karakterinin düğünde vurulmasına şahit oldu.
 
Yapımcı Fatih Aksoy da yaptığı açıklamada önümüzdeki sezon Feriha karakterinin dizide bulunmayacağını bu nedenle ayrılmak isteyen Hazal Kaya'nın yerine başka birini aramadıklarını açıkladı.
 
Fatih Aksoy'un Hazal Kaya ile ilgili sözleri de dikkat çekiciydi. Hazal hakkında onu rahatsız edecek kelimeler kullanmaktan kaçınan Fatih Aksoy, Feriha karakterinin ölmesinin sebebi olarak genç oyuncuyu gösterdi.
 
Fatih Aksoy, şöyle diyor:
 
"Hazal'ın olmayacağı kararı bizim sezon başından beri bildiğimiz birşeydi. Hazal ile sezon başında anlaşma yenilerken dedi ki, 'Ben 65. bölümden sonra artık bu dizide olmayacağım. Biz de 'tamam' dedik. Dolayısıyla Hazal bunun olmayacağını açıkladığı zaman bu benim bildiğim bir şeydi. Ama dizinin devam etmeyeceğini açıklamak o Hazal ile ilgili bir şey değildir. Bu Hazal'ın karar vereceği bir şey değil. Dizinin devam edip etmeyeceğine kimin karar vereceği bellidir. Oyuncular bu konuda kendileri ile ilgili şeyler söyleyebilirler, sözleşme dahilinde. O da sözleşmesine çok uygun hareket etti. Ayrıca 2 bölüm daha çektik. Finalde çok etkileyici bir performans gösterdi. Hazal ile çalıştığım için samimiyetle söylüyorum çok mutluyum. Ama Adını Feriha Koydum'daki yolculuğu buraya kadardı. O sezon başında kararını beyan etti biz de bu karara saygı gösteriyoruz. Yapacak bir şey yok."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin