resim yok
24 Haziran 2011 - 00:00

 

Muhteşem Yüzyıl’ın Pargalı’sı Okan Yalabık, sevgilisi Hande Soral’la oturduğu mekana gazetecilerin sızmasını önlemek için kapıları zincirletti

- Sezon finalini önceki akşam yapan ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinin  İbrahim Paşa’sı Okan Yalabık, önceki akşam oyuncu sevgilisi Hande Soral’la Tünel’de ilk kez el ele görüntülendi. 

- Oturdukları mekana gazetecilerin geldiğini öğrenen çiftin keyfi kaçtı. Görüntü vermemek için ellerinden geleni yapan ikili önce üç kapısı olan mekandan kaçmaya çalıştı. 

- Okan Yalabık ve Soral, bunu başaramayınca mekanın tüm kapılarının kapatılmasını istedi. Çift sabaha karşı 3’e kadar dışarı çıkmadı. Daha sonra inadı kırılan ‘Pargalı’ ve sevgilisi, el ele mekandan çıkarak hızla uzaklaştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin