resim yok
30 Ağustos 2007 - 00:00

ATV'nin yeni sezonda yayınlanacak en iddialı dizilerinden 'Fesupanallah' 10 Eylül'de seyircisine 'merhaba' diyecek... Yapımcılardan Bahadır Özdener, "Bizim halkımız kahkahaya layık. Bu diziyle bu konuya da bir racon getireceğiz" diyor. atv'nin yeni sezon kahkahası 'Fesupanallah', 10 Eylül Pazartesi günü izleyicilere 'merhaba' diyecek. 'Ekmek Teknesi' ve 'Kurtlar Vadisi'nin yapımcısı Pana Film'in imzasını taşıyan dizinin senaryosu, aynı zamanda bir komiseri canlandıracak olan Hasan Kaçan'a ait... Zübeyr Şaşmaz'ın yönettiği 'Fesupanallah'ın müzikleri ise Gökhan Kırdar'a ait... Zengin bir oyuncu kadrosu olan dizide; Cem Davran, Kadir Çöpdemir, Hatice Şendil, Şafak Sezer, Erdal Tosun, Özlem Tekin ve Ayşen Gruda rol alıyor. Cem Davran, Kadir Çöpdemir, Hatice Şendil ve dizinin yapımcılarından Bahadır Özdener biraraya gelerek yaptığımız sohbet kahkahadan yoksun kalmadı; böylece diziyle ilgili sinyaller de verilmiş oldu. İşte 'Fesupanallah' ilgili notlar: - 'Fesupanallah', isminden de anlaşıldığı üzere Erkin Koray'ın şarkısında kodları bulunan bir dizi. Alemin keyfi yerindeyken kaderin bize gülmediği, sıranın belki bize gelebileceği ümidiyle yaşayan iki kafadarın hikayesi... Daha da açığı; Cem Davran'ın canlandıracağı 'Gülüm Arif' ile onun mucit ekürisi 'Doktor Tırtıl Necmioğlu'nun, 'yırtma' yani sınıf atlama hikayesi... Ancak karşılarına 'Gülpare' çıkar (Hatice Şendil) ve hayatlarını tarumar eder! Hatice güzeldir ama babası organize şubede dünyanın en çatlak komiseridir. (Hasan Kaçan) - Mahalledeki kötü adamlar 'Kurtlar Vadisi'ndekilere benzemiyor. Neşeli- kötü adamlar diyebiliriz Erdal Tosun ile Şafak Sezer için... Onlar kötü adamları oynayacaksa, diğerlerini siz düşünün! - Dizide ayrıca Ayşen Guruda, Şebnem Özinal, Necmi Yapıcı ve Özlem Tekin de var... Özlem Hanım'ın kendisiyle konserleri nedeniyle henüz tanışamadık! (Kahkahalar) 'Dört konser sonra geleceğim' dedi ama bekliyoruz... - Bu dizide her şey çok gerçek ve çok komik. 'Ekmek Teknesi' dizisinin dokusu var biraz... 'Ekmek Teknesi' çok önemli bir evladımızdır ama 'Fesupanallah' galiba daha komik olacak. - 'Bu kadar çirkin erkeği bir araya getirirseniz hiçbir şey olmaz' diyorlardı 'Ekmek Teknesi' için... Totolar, lotolar oynanıyordu. Bu diziye başlarken de aynı şeyleri hissediyoruz. Bir fenomen daha geliyor diyebilirim! - 'Ekmek Teknesi'ni bitirdiğimize pişmanız... Bu pişmanlığın telafisi de 'Fesupanallah'la olacak. Çok güldürmek için komedi yapıyoruz. Buraya da bir racon getireceğiz. İnsanımız kahkahaya layık!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin