Fi 8. bölüm ne zaman yayınlanacak?

İlk 7 bölümü ile çok beğenilen online dizi Fi'nin 8. bölümü ne zaman yayınlanacak?

Berfu Özlen
09 Mayıs 2017 - 11:21
Yeni Bölüm

Fi, Çi, Pi isimli üçlemeden uyarlanan dizi Fi, 7. bölümü ile izleyiciyi ekranlarının başına kilitledi. 

Başrollerini Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç ve Büşra Develi'nin paylaştığı Fi, 31 Mart 2017'de çevrimiçi platform Puhu TV'de yayın hayatına başlamıştı. 4,5 ve 6. bölümü 21 Nisan'da seyircisiyle buluşan dizinin 7. bölümü bir sürpiz yapılarak geçtiğimiz günlerde yayınlandı. 

3'lü bölümler halinde yayınlanmasına alışılan dizinin, 7. bölümü tekil olarak yayınlanıca, seyircilerin aklında tek bir soru oluştu. 8. bölüm ne zaman?

Planlanan tarihte 2 bölüm geliyor

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği dizinin 7,8 ve 9. bölümleri 19 Mayıs'ta yayınlanacaktı. Fakat dizinin takipçilerinden birinin, "19 Mayıs'a kadar çok var, bari 7. bölümü yayınlayın" demesinin ardından dizinin başrol oyuncusu Serenay Sarıkaya takipçisinin isteğini geri çevirmeyerek konuyu yapım ekibine iletti ve Fi'nin 7. bölümü yayınlandı.

Dizinin 8 ve 9. bölümleri ise, planlandığı gibi 19 Mayıs'ta yayınlanacak.

Fi dizisinin konusu

Geçmişinde psikolojik sorunları olan ve gözde bir terapist olarak çalışan Can, kendini saplantılı bir aşkın içinde bulur. Hem kendi, hem de sevdiği kız olan Duru'nun hayatını içinden çıkılmaz bir duruma sürükleyecek bu aşk, aynı zamanda tehlikeli boyutlara ulaşacaktır. Elindeki medya gücünü kullanmaktan çekinmeyen Can, Duru ve Deniz'i ayırmak için ikisinin de zayıflıklarını kullanacak bir yandan da kendi geçmişini ortaya çıkarmaya çalışan genç bir gazeteciden kaçmaya çalışacaktır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin