Fİ dizisi 2. Sezon ne zaman başlıyor? Yeni bölüm ne zaman?

PuhuTv'nin nefes kesen Fİ dizisi 2. Sezon ne zaman başlıyor? Sevilerek takip edilen dizi Fİ yeni bölüm ne zaman? Dizinin yayın tarihi dün akşam açıklandı.

Berfu Gürle
19 Ekim 2017 - 11:27
Yeni Bölüm

PuhuTv dün akşam yayınladığı video ile dizisi takipçilerini heyecanlandırdı. Ay yapım imzalı dizinin Perşembe gününe dikkat çektiği videoda Fi'nin yayın tarihini açıklayacaklarını paylaştılar. dizisi 2. Sezon ne zaman başlıyor? Türkiye'nin ilk özgün dijital dizi projesi olma özelliğini taşıyan dizi 2.sezon yeni bölüm ne zaman?

17-10/20/fi-dizisi-2-sezon-basliyor.png

PuhuTv'den dizisi ile ilgili fragman beklerken tarihin belli olduğu bir video ve görseller paylaşıldı. Serenay Sarıkaya'nında 'beklediğinize değecek' hastagı ile paylaştığı fotoğraf heyecan yarattı.

17-10/20/serenay-sarikaya-beklediginize-degecek-fi-dizisi.png

Yönetmenliğini Mert Baykal'ın, senaryolaştırmasını Nüket Bıçakçı'nın yaptığı dizi Dram ve Romantik türünde. Başrollerde Mehmet Günsür, Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Berrak Tüzünataç, Osman Sonant ve Büşra Develi yer alıyor. Azra Kohen'in Fi, Çi, Pi üçlemesinden uyarlanılarak yapılan dizinin her bölümü çok sıkı takip edildi, her sahnesi olay etkisi yarattı.

17-10/20/fi-dizisi-9-kasimda-basliyor-1508489002.png

2. Sezon 1. Bölüm ne zaman yayınlanıyor?

kitabı ile Bğlanma Korkusu benzerlik gösteriyor iddiasına yanıt

Bu hafta oyuncu Başak Sayan tarafından ortaya atılan bir iddiaya göre; kendisine ait olan Bağlanma Korkusu ile kitabı intihal gösteriyor dendi. İddia ile ilgili Fi'nin yayınevi tarafından bir açıklama yapıldı: Olay, olay örgüsü, karakterler ve her şeyden önce edebi üslup açısından intihal iddiasını gündeme getirecek hiçbir benzerlik bulunmamadığı için özür dilenmesi adına çağrı yapıldı.

12. Bölüm sezon finali fragmanı

Duru (Serenay Sarıkaya)

 

Duru yetenekli bir dansçıdır. Yetenekli olmasının dışında hırsı ve azmi yeteneğinin her daim önüne geçmektedir. Beraber yaşadığı aynı zamanda öğretmeni olan Deniz ile sevgilidir. Can Manay'ın yaşadıkları yere gelmesiyle Duru göz önünde olmak ve istediği şöhrete kavuşmak için birçok oyun kurar. Dizinin 1. sezon finallinde her şeyin Duru tarafından planlandığı vurgulanır.

Deniz (Mehmet günsür)

 

İdealist bir sanat öğretmeni olan Deniz, her daim sağlıklı düşünen ince ruhlu bir karakterdir. Sevgilisi ve öğrencisi Duru ile aynı hayatı paylaşıyor. Duru'nun her zaman 'ben' duygularını bastırmaya ve aynı zamanda onu anlamaya çalışırken diğer öğrencileri ile arada kalması kaçınılmaz bir hal alıyor. Hayatlarına Can Manay'ın girmesiyle sevgilisine yaklaştığını fark eden Deniz, Duru ve Can arasında yaşananlar 1. sezon son bölümünde patlak vermiş. Ve Deniz öğrencilerini haklı bularak Duru'yu son gösterinin baş dansçılığından almıştır.  

Can Manay (Ozan Güven)

 

Can Manay çok ünlü bir psikologtur. Reyting rekorları kıran televizyon programı yapan psikolog Manay yeni taşındığı evin karşısında yaşayan Duru'yu gördüğü anda ona aşık olur ve saplantılı bir aşk yaşar. Duru'yu elde etmek için herşeyi yapan Manay, Duru'dan asla vazgeçmez. Kendisinin hayat hikayesine ve bir dönem ruh ve sinir hastalıkları hastahanesinde yattığı bilgisine ulaşan gazeteci Özge Egeli Manay'la uğraşırken başını belaya sokar. Can Manay ile ilgili ip uçlarının peşine düşen Özge, düğümleri tek tek çözer.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin