Fi dizisi C21 Uluslararası Drama Ödülleri'nde aday gösterildi!

Fİ dizisi dünya çapında kendini kanıtlamak için nefesini tuttu. Fi dizisi C21 Uluslararası Drama Ödülleri'nde aday gösterildi.

Berfu Gürle
15 Kasım 2017 - 11:25
Kültür Sanat

Yeni nesil online televizyon portalı olan PuhuTv'de yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Fi dizisi C21 Uluslararası Drama Ödülleri'nde aday gösterildi. 11 kategoride dünya çapında 572 projenin yarıştığı yarışmada finalist oldu!

17-11/15/fi-dunya-ile-yarisiyor.png

C21 Uluslararası Drama Ödülleri'nde "Dijital’de En Orijinal" kategorisinde aday gösterilen dizi dünya çapında bir başarıya imza attı. Ay Yapım ve Puhutv'nin twitterdan duyurdu bu haberle gözler törenin yapılacağı güne çevrildi.

17-11/15/fi-dizisi-c21-uluslararasi-drama-odullerinde-aday-gosterildi-1510734147.jpg

Geçtiğimiz sene dev projeler ödüllendirildi

C21 Uluslararası Drama Ödülleri dünya çapında kendini kanıtlamış birçok projeyi geçtiğimiz sene ödüllendirmişti. 'nin Dijital'de EN Orijinal aday gösterilmesiyle heyecanlı bir bekleyiş başladı. Geçtiğimiz gün finalistlerin açıklandığı yarışma 29 Kasım Çarşamba günü Londra'da gerçekleştirilecek törende sahiplerini bulacak.

17-11/15/fi-dijitalde-en-orijinal-dizi.Jpeg

Ödül töreninin 2016'da CAA, Pinewood Studios ve CrowdFundTV.net gibi dünya devleri sponsorluğunu üstlenmiş; Narcos, Stranger Things, Orange is the New Black, The Night Of, The Crown, Making a Murderer gibi dünya çapında kitleye sahip projeler ödüllendirilmişti. 

Bu sene dünya çapında ses getiren diziler; Black Mirror, Big Little Lies, Humans, Broadchurch, The Young Pope, Westworld gibi yapımlarında aday gösterildiği “C21 Uluslararası Drama Ödülleri”nde Fi dizisi de yerini aldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin