Fi dizisine konuk olan Cem Yılmaz'dan aşk dedikoduları!

Ünlü komedyen ve senarist ve yönetmen Cem Yılmaz, geçtiğimiz günlerde Fi dizine konuk oyuncu olarak dahil olmasıyla beraber, dizinin oyuncusu Merve Çağıran ile ilgili aşk dedikoduları gündeme bomba gibi düştü!

Sibel Karagöl
20 Nisan 2017 - 12:00
Gündem

Ünlü komedyen ve senarist ve yönetmen Cem Yılmaz, geçtiğimiz günlerde Fi dizine konuk oyuncu olarak dahil olmasıyla beraber, dizinin oyuncusu Merve Çağıran ile ilgili aşk dedikoduları gündeme bomba gibi düştü!

17-04/20/mc.jpg

Yeni nesil online televizyon PuhuTv’nin ilk projesi olan ve büyük beğeni toplayan, “Fi” dizisinin başrollerini Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Berrak Tüzünataç, Mehmet Günsür ve Büşra Develi’nin paylaşıyor. 

Ozan Güven ile uzun süredir yakın arkadaş olan Cem Yılmaz dizinin bu hafta yayınlanacak 4. bölümüne konuk olacağını duyurmuştu. 

17-04/20/-1492676862.jpg

Cem Yılmaz'ın Fi dizisine konuk oyuncu olarak katılması konuşulurken, dizinin oyuncu kadrosunda yer alan Merve Çağıran ile çapkın isim arasında filizlenen aşk dedikoduları yayıldı.

İkilinin geçtiğimiz çarşamba günü verilen bir partide oldukça samimi olduğunun duyulmasıyla, aralarında bir yakınlaşma olduğu konuşulmaya başlandı.

17-04/20/cm.jpg

 Partinin ertesi günü güzel oyuncunun 'günaydın aşk' paylaşımı ise bu dedikoduları güçlendirdi. 

17-04/20/cmi.jpg

Tanıştıktan sonra 'takipleşen' ikili hakkında en güçlü iddia ise, Cem Yılmaz'ın Çağıran'ın fotoğraflarını beğenmekten çekinmemesi oldu.

17-04/20/-1492679287.jpg

Ünlü ve çapkın isim Cem Yılmaz'ın ilgisini çeken bu güzeli yakından tanıyalım.

Merve Çağıran Kimdir?

1992, Balıkesir doğumlu güzel oyunca henüz genç olmasına rağmen, 2010 yılında Tek Türkiye adlı dizi ile oyunculuk kariyerine adım attı. Akademi 35 Buçuk Sanat Evi'nde sahne sanatları oyunculuğu eğitimi alan Çağıran, Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Janset karakteriyle büyük başarı kazandı. Son zamanlarda fenomen haline gelen Fi dizisi ile kariyerinde altın çağ yaşıyor.

17-04/20/mmcc.jpg

Cem Yılmaz'ın beğenisi toplayan güzel oyuncu Çağıran'a hem kariyerinde hem özel hayatında başarılar diliyoruz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin