Filinta dizisinde oynamak ister misiniz?

Filinta dizisinde rol almak isteyenlere fırsat..

resim yok
16 Mart 2015 - 11:41
Yeni Bölüm

Ekran başında olduğu kadar, sosyal medya dünyasında fan’ları gün geçtikçe çoğalan  Türkiye’nin ilk ve tek Osmanlı Polisiyesi Filinta, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi Kutlamaları’nın 100. Yılına denk gelen gün ile hayranları için Cuma günü #FilintaFes isimli bir kampanya başlattı.  Ve kazananların ödülü Filinta dizisinde ‘Rol almak’ olacak. Ve dizinin bir bölümünde birkaç kişi dizi sürpriz bir şekilde anılarında yer alacak bir buluşmaya imzalarını atacakken, şimdiden yüzlerce hayran  kıyasıya bir şekilde‘fes’li fotoğraflarıyla pozlar vererek #FilintaFes hashtagle bu kampanyaya katılıyorlar. 

 

Instagram üzerinden yürütmeye başlatılan #FilintaFes ismindeki kampanyada kullanıcılardan çekmiş oldukları fesli fotoğraflarını Instagram'da #FilintaFes hashtagiyle paylaşmaya ve kampanya şimdiden büyük ilgi görmeye başladı.  Bu kampanya için tek şart Kilitli hesaplı kullanıcarın bu kilitleri açarak bu paylaşımları yapıyor olmaları…18 Mart’ta sona erecek kampanyaya  yüzlerce #FilintaFes hashtagiyle hayran başvuruyor… Kazanan talihli FilintaTV ve Filinta resmi sosyal medya adreslerinde açıklanacak. 

 

ES Film’in yapımcılığını üstlendiği hayranları her geçen gün artan TRT’nin sevilen dizisi Filinta’nın,  izleyenlerini sevdikleri bu ünlü oyuncularla buluşturma şansını da böylesi özel bir kampanya ile onlara veriyor. 

 

Onur Tuna, Serhat Tutumluer, Mehmet Özgür, Damla Aslanalp, Naz Elmas, Kayra Şenocak, Yosi Mizrahi, Hakan Yufkacıgil, Bülent Alkış, Kamil Güler, Kemal Topal, Serhan Ernak, Kemal Zeydan, Alican Bayhan, Emre Canpolat, Ceren Yılmaz, Feyza Işık, Ebubekir Öztürk, Wilma Elles, Alona Kral, Ceyhun Ergin, Çağrı Erceber ’in yer aldığı ‘Filinta’ her Salı 20.00’de TRT1’de…

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin