Filinta dizisine 2 yeni oyuncu

ES Film ve Maya Film’in ortak yapımında İzmit SekaPark Film Platosu’nda çekilen, TRT’nin sevilen ve büyük beğeniyle izlenen ‘Osmanlı Polisiyesi’ Filinta’ya iki yetenekli, yakışıklı genç oyuncu dahil oldu.

resim yok
20 Şubat 2015 - 14:55
Yeni Bölüm

Kurtlar Vadisi Pusu’da ‘Prens Henry’ olarak izleyicinin karşısına çıkan Alican Bayhan ile ‘Çok Güzel Hareketler Bunlar ekibinden tanıdığımız Emre Canpolat, artık Filinta dizisinin iki adalet savaşçısı Zabit’i rolünde sevenleriyle buluşacaklar.

 

Önümüzdeki hafta,  10. Bölüm itibariyle kadroya dahil olan iki yetenekli oyuncu, bundan sonra Filinta Mustafa (Onur Tuna) ile birlikte suçların, suçluların ve gizemli hikayelerin peşinde koşarak ‘Filinta’ dizisine taze iki yeni kan olarak genç kız hayranlarını da gönülden fethedecekler. Cesur, gözüpek, iyi dövüşçü, hafif kabadayı, çok konuşmayan ve bakışlarıyla dediğini anlatan, gelenekçi, Nizamiye’de kendi çabaları ve doğruluğuyla yükselmiş, sokakları ve raconu iyi bilen, Osmanlı adaleti için Filinta Mustafa ve Kadı Gıyaseddin ile birlikte adalet savaşçısı olarak izleyeceğimiz ‘Gazanfer’ rolündeki Emre Canpolat’ın yanı sıra ‘Üsküplü Ziya’ rolünde seyircisiyle buluşacak Alican Bayhan, bu ekibin tamamlayıcısı olarak ekranlara gelecek. Zeki, sorgulayıcı, güvenilir, yakışıklılığı ile kızların yüreğini hoplatan cinsten olan zabitimiz ‘Üsküplü Ziya’ , iyi nişancılığının yanı sıra Vakfa gelen kadınların ona göz süzdüğü, fakat o sadece bakışlarıyla flört eden bir genç rolünde. Heyecanlı, tevekkül sahibi, kadere inan ve enerjisiyle bulunduğu ortamı değiştiren ‘Üsküplü Ziya’ rolünde izleyeceğimiz Alican Bayhan ile değerleri ve adalet uğruna gözü kapalı savaşan, ‘Gazanfer’ rolündeki Emre Canpolat, ‘Filinta’ dizisine iki yakışıklı, yetenekli taze kan olarak gelecek bölüm itibariyle seyirci karşısında yerlerini alacaklar.  Her bölümü yeni heyecan, aksiyon dolu konusu, her bölümü sürpriz konuk oyuncuları ve yenilenen kadrosuna daimi taze kan’ları dahil eden, seyircinin ekrana bağladığı ‘Filinta’, yeni bölümlerinde de seyircisini şaşırtmaya devam edecek.

 

Yönetmenliğini Gökhan Erkut’un üstlendiği, senaryosunu Altuğ Küçük’ün yazdığı, Onur Tuna, Serhat Tutumluer, Mehmet Özgür,  Damla Aslanalp, Naz Elmas, Kayra Şenocak, Yosi Mizrahi, Hakan Yufkacıgil, Bülent Alkış, Kamil Güler, Kemal Topal, Serhan Ernak, Kemal Zeydan, Ceren Yılmaz, Feyza Işık, Umut Kırcalı, Ceyhun Ergin, Çağrı Erceber  gibi tiyatro, sinema ve dizi dünyasının sağlam oyuncu kadrosunu bir araya toplayan ‘Filinta’, 24 Şubat Salı akşamı 20.00’de TRT 1’de…

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin