Filinta dizisine yeni yönetmen

Geçtiğimiz sezon ekranlara damgasını vuran, hem televizyon, hem de sosyal medyada fanlarını oluşturan TRT’nin sevilen dizisi Filinta, yeni sezonla birlikte büyük sürprizleriyle ekrana gelecek.

resim yok
27 Temmuz 2015 - 11:07
İptal - Onay

Filinta’nın  kemik kadrosuna sürpriz isimlerin de katılacağı yeni sezonda,  geçtiğimiz sezonun başarılı ikinci yönetmeni olarak görev yapan Osman Kaya, dizinin yönetmeni olarak, yeni ve muhteşem bir Filinta dünyasını izleyenlerine yansıtacak.

                                

Lise Defteri, Emret Komutanım, Karadağlar, Kurt Kanunu, Acayip Hikayeler, Kaçak dizilerinde ve Beyza’nın Kadınları, Banyo gibi sinema filmlerinde yardımcı yönetmen ve ikinci yönetmen olarak görev yapan Osman Kaya, Filinta’nın geçtiğimiz sezonuna da başarıyla ikinci yönetmen olarak damgasını vurmuştu. Filinta’nın aksiyon ve tarihi dünyasına enerjisini ve yeteneğini de katan Osman Kaya, bu sezon Filinta’nın başarılı çıtasını biraz daha yukarı taşıyan bir yönetmenlik hikayesine de imzasını atacak.

 

Seyircimize yeni bir Filinta dünyası vaad ediyoruz…

Filinta’nın genç yönetmeni Osman Kaya, Filinta dizisinin bu yıl gerçekleşecek yenilikleri ile ilgili şunları söylüyor: ‘Seyircimize, hikayenin ve karakterlerin iç dinamizminin değiştiği, aksiyonu bol, görsel efektlerin daha yoğun, dinamik bir Filinta dünyası sunmayı vaad ediyoruz. İçerisinde, Yüceler Meclisi’nden Gizli Servis’e ve daha birçok yeni mekan, hikaye ve karakterlerin yer alacağı sürprizleri barındıran bir Filinta dünyası sunacağız. Ana mekanımız olan Karakol’un dışına çıkıyoruz. Seyirciyi bomba gibi sürprizler bekliyor. Dolayısıyla bizler de yeni sezon için çok heyecanlıyız. ’

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin