Filinta'da Mustafa büyük tuzağı bozabilecek mi?

TRT 1'in ilk bölümü ilgiyle takip edilen dizisi Filinta bu akşam 2. yeni bölümüyle ekranlara gelecek.

resim yok
30 Aralık 2014 - 12:18
Yeni Bölüm

Filinta 2. bölümde Mustafa büyük tuzağı bozabilecek mi?

TRT 1'in ilk bölümü ilgiyle takip edilen dizisi Filinta bu akşam 2. yeni bölümüyle ekranlara gelecek.

Yeni bölümde izleyicileri neler bekliyor?


İşte bu akşamki bölüme kısa bir bakış:

 

NELER YAŞANACAK?

Yeni bölümde yaşanacaklar kısaca şöyle:

 

FİLİNTA, OSMANLI'YA KURULAN TUZAĞI ÇÖZEBİLECEK Mİ?

Mustafa'ya bir yıl af çıkmıştır. Ama ip hala boynundadır. Mustafa kendisine ihanet eden Rıza'yı aramaya başlar. Ama Rıza sırra kadem basmıştır.

Bu arada öldürülen İngiliz ataşesi Thomas olayı dış mihraklar tarafından kullanılmaya başlanmıştır bile. Kadı Gıyaseddin ve Filinta Mustafa, milletimizin ve cihan sultanının iyiliği için bu vakayı ivedilikle çözmek zorundadır. Acaba Mustafa Osmanlı'ya kurulan bu büyük tuzağı bozabilecek midir?[reklam]

Osmanlı döneminden günümüze kadar her dönemi kapsayan bir adalet sistemine değinen ve bir polisiye döngüsü ve gerçekçi bir bakış açısıyla yaratılan hikaye 'Filinta' da; 'Aşk' ve imkansızlık da bir arada işleniyor.

 

HAYALİ...

Dizinin merakla beklenen ikinci bölümünde, büyük suçların, kaçakçılığın ve cinayetlerin ardındaki isim Boris Zaharyas'ın güzeller güzeli kızı Lara Zaharyas, (Damla Aslanalp) kendi halinde, iyiliksever ve babasının yaptıklarından bihaber, Kabzımalzade Enver (Umut Kırcalı) ile istemediği bir nişanlılık yaşayan bir genç kızdır.

Dadısı (Feyza Işık) en büyük dayanağı ve dertleştiği tek sırdaşıdır. Ve hayal ettiği tek şey nişanı atmak ve hayatının aşkıyla tanışmaktır.

 

İMKANSIZ VE BÜYÜK AŞKIN İLK KIVILCIMI

Bu bölümde gerçekleşecek Filinta Mustafa ve Lara'nın tanışması onların imkansız ve büyük aşklarına da tanıklık edecek.

 

 

'FİLİNTA' İLK BÖLÜMÜYLE NEFESLERİ KESİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin