resim yok
24 Temmuz 2009 - 00:00

Yapımcılığını Fergün Yapım’ın, yönetmenliğini ise Cemal Şan’ın üstlendiği “Sonsuz” adlı sinema filminin çekimleri, geçtiğimiz gün İzmir-Foça’da tamamlandı. Başrollerini Ferhat Gündoğdu, İsmail Hacıoğlu, Şevket Çoruh ve Ayça Bingöl’ün paylaştığı, üç kanser hastasının hayata tutunma çabalarını konu alan filmin son çekim gününde, büyük bir tehlike atlatıldı. Senaryo gereği denizde bir tekne batırıldı. Ancak bu boğulma sahnesinde rol alacak Ferhat Gündoğdu’nun yüzme bilmemesi, ekibe büyük panik yaşattı. Senaryo gereği İsmail Hacıoğlu ile birlikte suya atlayan Gündoğdu, denizde meydana gelen dalgalanma yüzünden boğulma tehlikesi geçirdi. Çekimin ardından Gündoğdu, yaşadığı korkuyu şöyle anlattı: “Ben yüzme bilmiyorum, bu yüzden büyük tehlike atlattık. Önlem aldık, balık adamlarımız da vardı ama insanın içindeki korku bambaşka.” Hacıoğlu ise “Akıntı bize zor anlar yaşattı. Ferhat Abi zaten yüzme bilmiyor. Senaryo biraz gerçeğe döndü diyebilirim. Allah’tan kimseye bir şey olmadı ama bence çekim çok doğal ve güzel oldu. Çünkü ikimiz de korktuk. Senaryonun gereğini en doğal halimizle yerine getirdik” dedi. Tekne batırma sahnesi yaklaşık dört saat sürdü. Ferhat Gündoğdu, filmin konusunu ve rolünü şöyle anlattı: “Filmimiz, kanser illetini konu alıyor. Farklı kültürlerden insanların bu hastalığa yakalanmalarıyla kesişen yollarının hikâyesini anlattık. Ben Serhan karakterini oynuyorum. Serhan, töre baskısıyla ablasını öldürmüş ve 20 yıl hapiste yatmış. Tahliye olduğu an düşüp bayılıyor. Hastaneye gittiğinde ise kanser olduğunu öğreniyor. Filmimizden güzel bir ödül bekliyoruz. Hedefimiz ödül almak. Şimdiye kadarki en güçlü oyuncu kadrosu bizim filmde. Gişe kaygımız da yok. Beş milyon kişi izlesin isteriz ama kararı Türk toplumu verecek.”

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin