Final kararı alınan TRT dizisi hangisi?

TRT 1'de yayınlanan 6 Mantı dizisi ekrana veda ediyor.

resim yok
30 Temmuz 2013 - 14:40
Magazin

Bir dizi daha ekranlara veda ediyor!

 

İşte ayrıntılar:

 

TRT 1'de yayınlanan 6 Mantı dizisi ekrana veda ediyor.

 

Ramazan'a özel

Kış aylarında hafta sonları ekrana gelen, Ramazan ayında ise hafta içi her gün gündüz kuşağında yeni bölümleriyle yayınlanan 6 Mantı, final yapıyor.

 

52. bölüm son!

Başrollerinde Burcu Binici ve İnan Ulaş Torun'un rol aldığı dizinin 52. bölümde final yapacağı belirtildi.

Sıcak senaryosuyla kendisine has bir izleyici kitlesi yakalayan 6 Mantı'nın oyuncuları ve ekibi de final bölümü çekimlerinde hep birlikte veda pozu verdi. (Haberin sonunda)

Diziye genel bakış

İzmirli Leyla ile Kayserili Kadir, ailelerinin görüş farklılıklarına rağmen evlenmiş ve üç çocuklarıyla birlikte mutlu bir aile kurmayı başarmışlardır. Kadir'in erkek kardeşi bir bankada çalışmak üzere, Leyla'nın kız kardeşi Ayla da, yıllardır hayalini kurduğu bölümü kazanarak İstanbul'a ailenin yanına gelirler.

Amca ile teyze, taban tabana zıt karakter yapısındadırlar. Karşılıklı birbirlerinin pes edip gitmesini hesap ederken hayatın hesapsız bir sürpriziyle karşılaşırlar. Bir gün çocukların anne-babası, yani Leyla ile Kadir, evden çıkarlar ama geri dönemezler.

Ayla ile Murad, abla ve ağabeylerinin evinde rahatça yaşama hayalleri kurarken, bambaşka bir sorumlulukla yüzleşirler.

Hikaye sürüyor

Kıskanırım Seni Ben... Murad’ın anne ve babası İstanbul’a gelir. Yanlarında da bir sürpriz getirmişlerdir: Murad’ı eskiden evlendirmek istedikleri Aybanu…

Aybanu’nun sıcak tavırları, maharetli halleri evdekilerden övgü alırken Ayla bu durumdan rahatsız olmaktadır. Öte yandan Ayla, Murad’ı da kıskanmadan edemez. Bu yüzden Murad ile Aybanu’yu yakın takibe alır.
[reklam]
6 Mantı’nın bu bölümünde Ayla’nın Murad’ı nasıl kıskandığını göreceğiz.

Dizi künyesi

Oyuncular: İnan Ulaş Torun Burcu Binici Betül Arım Ortans Kıvanç Ali Hürol Ali Uyandıran Ayça Yağcıoğlu Atilla Doğukan Türkyılmaz İpek Nutyalı Benian Dönmez Mert Öner Dilek Çelebi Caner Kadayıfçı Nihan Balyalı

Yönetmen: Ahmet Katıksız, Yahya Samancı

Yapımcı: Fatih Enes Ömeroğlu

 

 

FOX'UN SEVİLEN KOMEDİSİ YAYINDAN KALDIRILDI! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin