Fi'nin 10. bölümü ne zaman yayınlanacak?

İlk dokuz bölümüyle hayranlarını nefes kesici bir hikayenin girdabına çeken online dizi Fi'nin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Berfu Özlen
29 Mayıs 2017 - 17:39
Gündem

PuhuTV'nin çok konuşulan online dizisi Fi'de, yayınlanan nefes kesici 8 ve 9. bölümün ardından, 10. bölümün yayın tarihi merak konusu oldu.

Başrollerini Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Berrak Tüzünataç ve Mehmet Günsür'un paylaştığı dizide Duru, Deniz ve Can'ın aşk üçgeni konu alınıyor. 

10. bölüm 2 Haziran'da yayınlanacak

Normalde 3'er bölümler halinde yayınlanan dizi, 7, 8 ve 9. bölümleri ile bu sıralamayı bozmuştu. Seyircilerden gelen talep üzerine 7. bölümü erken yayınlanan dizinin, 8 ve 9. bölümü 22 Mayıs'ta yayınlandı. 10. bölümün 26 Mayıs'ta yayınlanacağı açıklanmış ancak yayınlanmamıştı. Dizinin takipçileri, zamanında yayınlanmayan dizinin akıbetini merak ederken, resmi olmayan açıklamalara göre Fi, 2 Haziran Cuma akşamı PuhuTV'de olacak.  

Yayınlanan son iki bölümde neler oldu?

Heyecan ve merak dozu artan dizinin son iki bölümünde heyecan verici gelişmeler yaşandı. 8. bölümde Can, Duru'ya olan aşkını itiraf ederken, Deniz, Duru'nun kendinden bir şeyler sakladığını hissetmeye başladı. Rahatsız edici bir klip çekiminden paçayı kurtarmaya çalışan Duru, çareyi Can'dan yardım istemekte buldu. Can ise fırsattan istifade, Duru'nun kafasının karışmasını fırsat bildi. Duru ise kendini bir anda Can'ın dudaklarında buldu. 9. bölümde ise, Duru'nun Cana karşı gerçekleştirdiği bıçaklı saldırı sonucu ikili hastaneye gitti.Çekilen fotoğrafları ve haklarında çıkan haberler ile başı derde giren ikili, ayrıca Sadık Murat Kolhan ve Özge ikilisinin takibi ile uğraşmak zorunda kaldı. Öte yandan Bilge ise, Can Manay'a olan sadakati ve sağduyusu arasında kaldı. Özge'nin ise patronu ile başı belaya girdi.

 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin