Fi'nin sezon finali nefes kesti!

12. bölümü ile sezon finali yapan fenomen dizi Fi, akıllardan kolay silinmeyecek bir bölümle yaz tatiline girdi.

Berfu Özlen
19 Haziran 2017 - 11:08
Gündem

PuhuTV'nin online dizisi Fi, yayınlanmaya başladığı günden bu yana, tüm ilgiyi üzerinde toplamayı başarmıştı. Can Manay isimli bir TV psikoloğunun, Duru isimli bir dansçıya beslediği saplantılı aşkı ve çevrelerinde gelişen olayları konu alan dizi, cüretkar sahneleri ve sansürsüz diyalogları ile tanınıyor.

Bünyesinde, Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsur, Büşra Develi, Berrak Tüzünataç ve Osman Sonant gibi isimlere sahip olan dizi, Azra Kohen'in aynı isimli kitabından uyarlandı. Cesur dizi Fi, geçtiğimiz gün yayınlanan 12. bölüm ile ekranlara ara verdi. 

Peki 12. bölümde neler oldu?

Sadık Murat Kolhan'ı istemeden vuran Özge, bir önceki bölümde kaçmamış ve olay yerine gelen güvenlik görevlileri tarafından etkisiz hale getirilmişti. 12. bölüm, Eti Hanım'ın daha sonra babası olduğunu öğrendiğimiz ve küçükken ona tecavüz eden yaşlı bir adamı öldürmesi ile başladı. Hasta olan babasını boğan Eti, soluğunu mutlu bir şekilde Can Manay'ın yanında aldı.

Özge, Sadık Murat Kolhan'ın evinde, onun hasta yatağının başında yatarken görüldü. Her ne kadar herkes, Özge'nin başının belaya gireceğini düşünse de, durum öyle olmadı. Özge ve Sadık Murat Kolhan, hiçbir şey olmamış gibi davrandılar. Can Manay ve her şeyden önce Sadık ile ilgili gerçekleri merak eden Özge, hikayeyi bir de Sadık'tan dinledi.

Öte yandan Deniz ve Duru kavga sonrası mesafeli bir halde iken, ipler Deniz'in sanat merkezinden vazgeçmesi ile birlikte koptu. Diğer dansçı ve müzisyenlerin bu olaydan Duru'yu sorumlu tutmasıyla başlayan isyan, kavgaya dönüştü. Duru ile sahneye çıkmak istemeyen arkadaşları konuyu Deniz'e açtı. Deniz ise, Duru'dan özür dilemesini ve konunun kapanmasını istedi. Bu sırada Can Manay'dan Bilge aracılığı ile gelen bir tüy sonucu hırsına yenilip özür dilemeyen Duru, temsil gecesi, kadrodan atıldı. Sinir krizi geçiren Duru, heryeri yıkarken, Deniz'i de ısırdı. Deniz'e son bir bakış atan Duru, eve gitti. Can'ın terk ettiği karşı eve geldiğini gören Duru, yalınayak Can'ın evine gitti ve 12. bölüme hatta tüm sezona damga vuran sahneler gerçekleşti. Sonunda Can, aylardır arzuladığı kadına sahip oldu. 

Bölümün sonunda, yüzünde hafif bir gülümseme ile gördüğümüz durunun aslında, her şeyden haberinin olduğunu ve tüm bunları kendisinin istediğini ima eden sahneler ile dizi sezon finalini yaptı.

Yeni sezon Eylül'de geliyor

Finalin akabinde yeni sezon tarihi merak edilen dizi ile ilgili açıklama Ozan Güven'in kişisel instagram sayfasından geldi. Güven, paylaştığı fotoğrafın altına, "Bu akşam sezon finali. Bu macerada bizimle olan herkese teşekkürler... Eylül ayında görüşmek üzere..." yazdı.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin