Fırat Tanış İstanbullu Gelin dizisinde!

Yayın hayatına hızlı bir giriş yapan İstanbullu Gelin'in oyuncu kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu. Sevilen oyuncu Fırat Tanış hangi karaktere hayat verecek?

Sibel Karagöl
07 Mart 2017 - 20:45
Gündem

Yayın hayatına hızlı bir giriş yapan İstanbullu Gelin'in oyuncu kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu.

Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı İstanbullu Gelin dizisi geniş ve deneyimli oyuncu kadrosuna Fırat Tanış da katılıyor. Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, yönetmenlik koltuğunda ise Zeynep Günay Tan ve Deniz Koloş’un  oturduğu dizinin bu hafta yayınlanacak 2. bölümüyle birlikte sevilen oyuncu Fırat Tanış'ı izleyebileceğiz.

17-03/07/ft6.Jpeg

Fırat Tanış, Boran ailesinin hayatına hızlı ve etkili bir giriş yapacak Adem Sezgin karakterine hayat verecek.

Tüm Boran ailesinden hesap sormaya gelen Adem rolü için, sevilen oyuncu imaj değişikliğine gitti. Saçlarını kestiren ve sakallarını uzatan Tanış verdiği röportajda, İstanbullu Gelin dizisindeki rolü Adem Sezgin'in sıradan bir kötü adamdan farklı, alışılmışın dışında olduğunu belirtti. Ayrıca ünlü oyuncu İstanbullu Gelin ekibine dahil olmasına çok mutlu olduğunu ve keyifle çalıştıklarını vurguladı.

17-03/07/ig5.Jpeg

Ayrıca sevenlerine aşk entrika ve dram yüklü bir "Merhaba" diyen dizinin ilk bölümünde neler olduğunu konu alan haberimize buradan ulaşabilirsiniz.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin