First Wives Club dizi oluyor!

1996 yapımı First Wives Club (İlk Eşler Kulübü), Paramount Network ekranlarında dizi olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Volkan Küçükel
03 Ekim 2017 - 01:03
Gündem

1996 yapımı Paramount Pictures filmi "First Wives Club (İlk Eşler Kulübü)" bu kez dizi olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

OLIVER'İN YAZARLIĞINDA "FIRST WIVES CLUB" GELİYOR!

Paramount Network (şu anki Spike TV) ve Paramount Television, First Wives Club'ın yarımşar saat süreli bölümlerden oluşacak dizi uyarlamasını kaleme alması için Girls Trip ortak yazarlarından Tracy Oliver ile anlaştı.

17-10/03/tracy-oliver-twitter.png

İKİNCİ DENEME

First Wives Club'ın dizi uyarlaması aslında ilk olarak geçtiğimiz sene farklı bir yazarın önderliğinde TV Land kanalı için geliştirilmeye başlanmış ancak pilot bölüm siparişi verilen proje kanaldan dizi onayı alamamıştı. Bu gelişmeye rağmen canlı tutulan proje sonrasında Paramount Network çatısı altından yeniden geliştirilmeye başlanmıştı.

18 Ocak'tan itibaren Spike TV'nin yerini alarak Viacom Media Networks'ün önde gelen markası olacak Paramount Network, First Wives Club dışında yine ilk etapta TV Land kanalı için geliştirmeye başlanan Heathers ve American Woman dizilerini de bünyesine katmıştı.

17-10/03/the-first-wives-club.jpg

"FIRST WIVES CLUB" KONUSU

Peki First Wives Club'da izleyicileri nasıl bir hikaye bekliyor?

First Wives Club'ın dizi uyarlamasının hikayesi; Diane Keaton, Bette Midler ve Goldie Hawn'lı orijinal filmde olduğu gibi New York City'de geçecek.

Dizi; evlilikleri dağılan bir grup kadının yeniden bir araya gelişi ekseninde gelişen olaylara odaklanıyor. Zor günlerin ardından güç ve teselliyi kız kardeşliklerinde bulan grup, eski eşlerinden intikam alma peşine düşecektir.

17-10/03/first-wives-club.jpg

Proje geçtiğimiz sezon TV Land için geliştirilirken de görev yapan Karen Rosenfelt (Twilight film serisi, The Devil Wears Prada) yürütücü yapımcı olarak projede yer alıyor.

Diziyle ilgili henüz oyuncu kadrosu haberi mevcut değil. Diane Keaton, Bette Midler ve Goldie Hawn'ın yeni versiyonlarını kimlerin canlandıracağını merakla bekliyoruz.

"The First Wives Club (1996)" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin