Flaked 2. sezon onayını aldı

Will Arnett'ın canlandırdığı Chip'in serüveni Netflix'te seneye de devam edecek.

Will Arnett'ın yeni komedi dizisi Flaked'ı sevdiyseniz, sizlere güzel bir haberimiz var!,

Son dönemde biz dizi severlerin gözde yayın platformu haline gelen Netflix'in Will Arnett ve Mark Chappell'ın kaleminden çıkma sitcom'u Flaked, 2. sezon onayını aldı.

2. SEZON DETAYLARI

Yeni sezon bölümleri 2017 senesi içinde gelecek dizinin yeni sezon duyurusu ilk olarak Flaked resmi Facebook hesabından paylaşıldı.

16-07/31/flaked-facebook.png

Mayıs ayı içinde çıkan haberlerde azaltılmış bölüm sayısıyla dizinin ikinci bir sezon olasılığı hakkında görüşmelerin gerçekleştiği belirtilmişti. İlk sezon hatırlanacağı üzere sekiz bölümden oluşmuştu.

KISA BİR SEZON

Yapılan resmi açıklama bu görüşmeleri doğrulamış olurken, sezonun bölüm sayısı konusunda ise Variety'nin doğruladığı gelişmeye göre altı bölümlük kısa bir sezon bizleri bekliyor.

16-07/31/flaked-netflix.jpg

Arnett ve Chappell'in uygulayıcı yapımcılığını üstlendikleri dizinin oyuncu kadrosunda Ruth Kearney, David Sullivan, George Basil ve Lina Esco gibi isimler de rol alıyor. Arnett'ı Venice Beach'te yaşayan ve iyileşme aşamasında olan bir bağımlı Chip rolüyle izliyoruz.

Flaked'in ilk sezonunu izlemiş miydiniz? Yeni sezon onayı hakkındaki düşünceleriniz neler?

'Flaked' Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin