Floriana Lima Supergirl 3. sezonda daha az görünecek!

Supergirl'ün ikinci sezonunda ana kadro oyuncusu olarak Dedektif Maggie Sawyer karakteriyle izlediğimiz Floriana Lima, üçüncü sezonda da görünmeye devam edecek ancak oyuncu yeni sezonda tekrar eden bir rolle konuk oyuncu statüsünde yer alacak

Volkan Küçükel
27 Mayıs 2017 - 13:54
Gündem

The CW kanalının süper kahraman temalı dizilerinden Supergirl, 22 Mayıs'ta ekranlara gelen "Nevertheless, She Persisted" isimli bölümle ikinci sezon finalini gerçekleştirip önümüzdeki sonbahar dönemine kadar sürecek araya girdi.

Bu arada üçüncü sezon için oyuncu kadrosundan haberler gelmeye devam ediyor.

SUPERGIRL 3. SEZONDA MAGGIE'Yİ DAHA AZ GÖRECEĞİZ

Dizinin ikinci sezonunda ana kadro oyuncusu olarak Dedektif Maggie Sawyer karakteriyle izlediğimiz aktris Floriana Lima, üçüncü sezonda da görünmeye devam edecek ancak oyuncu yeni sezonda tekrar eden bir rolle konuk oyuncu statüsünde yer alacak, dolayısıyla geride bıraktığımız sezona kıyasla ekranlarda daha az görünecek.

Son olarak sezon finali bölümünde eşcinsel olduğu bilinen Alex Denvers tarafından evlenme teklifi alan Maggie Sawyer, Alex'e gülümsemiş ancak bir cevap vermemişti.

17-05/27/floriana-lima-supergirl-dizisi.jpg

Supergirl'ün yürütücü yapımcılarından Andrew Kreisberg, Floriana Lima'nın gelecek sezonki durumu hakkında yaptığı açıklamada "Floriana'yı delicesine seviyoruz. Bu ilham verici öyküyü anlatmak için onunla birlikte çalışmayı çok sevdik. Diğer iş fırsatlarını da değerlendirmek istediği için gelecek sezon Supergirl kadrosunda düzenli olarak yer alamayacak. Ancak üçüncü sezonda birden fazla bölümde geri döneceği için çok mutluyuz" ifadelerini kullandı.

Lima ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Maggie karakterini oynamanın en güzel yönünün ilham verici bir aşk hikayesini paylaşmak olduğunu söylerken rolünün aslında bir sezon için yazıldığını ancak üçüncü sezonda görünmeye devam edeceği için heyecan duyduğunu belirtti.

SUPERGIRL 3. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Ali Adler, Greg Berlanti ve Andrew Kreisberg tarafından yaratılan; Melissa Benoist, Mehcad Brooks, Chyler Leigh, Jeremy Jordan, David Harewood, Floriana Lima ve Chris Wood gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran Supergirl'ün yeni sezonu sonbahar döneminde The CW ekranlarında olacak.

"Supergirl" - Alex & Maggie:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin