For the People dizisinin başrollerinden biri Jasmin Savoy Brown'ın oldu!

ABC'nin Shondaland ve ABC Studios ortak yapımcılığında hazırlanan ve pilot bölümünün ardından bazı oyuncu değişikliği kararları alınan yeni sezon dizilerinden For the People'ın oyuncu kadrosu şekilleniyor. Dizinin başrollerinden biri Jasmin Savoy Brown'ın oldu!

Volkan Küçükel
17 Ağustos 2017 - 14:08
Gündem

ABC'nin Shondaland ve ABC Studios ortak yapımcılığında hazırlanan ve pilot bölümünün ardından bazı oyuncu değişikliği kararları alınan yeni sezon dizilerinden "For the People"ın oyuncu kadrosu şekilleniyor.

Kapsamlı araştırma süreci ve bir dizi aktris testlerinin ardından Jasmin Savoy Brown (The Leftovers, Will), Britt Robertson'ın da rol aldığı dizinin oyuncu kadrosuna başrollerden biri olarak dahil oldu.

"FOR THE PEOPLE" KONUSU

Kanalın bir diğer dizisi Scandal'ın da yazar ekibinde yer alan Paul William Davies'in senaristliğini üstlendiği For the People'ın hikayesi New York Güney Bölgesi Federal Mahkemesi'nde geçiyor.

Dizide ülkedeki en yüksek profilli ve büyük miktarlar içeren davalarla ilgilenen avukatların bir yandan da bu süreçte kişisel yaşamlarının birbiriyle kesişmesine tanıklık edeceğiz.

17-08/17/for-the-people.jpg

BROWN'IN ROLÜNÜN DETAYLARI

Jasmin Savoy Brown dizide Sandra'nın hukuk fakültesinden en iyi ve oda arkadaşı Allison karakterine hayat verecek. İkili artık meslektaş olarak aynı yerde çalışmaktadır.

Allison karakterini dizinin pilot bölümünde Lyndon Smith (Parenthood) canlandırmıştı.

Son dönemde HBO'nun final yapan dizisi The Leftovers'ta Evangeline Murphy rolüyle yer alan Brown ayrıca TNT'nin genç William Shakespeare temalı dizisi Will'de tekrar eden bir rolle karşımıza çıkmaya devam ediyor. Stitchers (Nina) aktrisi tekrar eden rolle izlediğimiz bir diğer dizi olmuştu.

Shonda Rhimes ve Betsy Beers ikilisinin Shondaland'ı ve ABC Studios'un yapımcılığını üstlendiği projede Don Todd, Rhimes, Beers ve Davies aynı zamanda yürütücü yapımcı pozisyonunda bulunuyor.

FOR THE PEOPLE 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

For the People'ın sezon ortası dönemde izleyicilerle buluşmaya başlaması planlanıyor.

"For the People" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin