resim yok
01 Mart 2012 - 00:00

Bir aydır Beren Saat’le ilişki yaşayan Kenan Doğulu çok mutlu: “Birlikte görüntü vermiyoruz, çünkü nazar değmesinden korkuyoruz.”

 
Kuaför çıkışı              
 
Aşkları magazin dünyasına bomba gibi düşen Beren Saat ve Kenan Doğulu, baş başa çıktıkları romantik Prag tatilinin ardından Türkiye’ye döndü. Kenan Doğulu, önceki akşam Bebek’te objektife takıldı. Bir kuaför salonundan çıkarken görüntülenen ünlü şarkıcı, muhabirlerin sürpriz aşkla ilgili sorularını yanıtsız bırakmadı.
 
İlişki çok güzel
 
Beren Saat’le çok güzel bir ilişki yaşadıklarını söyleyen Kenan Doğulu, neden birlikte görüntülenmek istemedikleri sorusuna ise “Çünkü nazar değmesinden korkuyoruz” yanıtını verdi. O sırada yanına yaklaşan bir çocuk, ünlü popçuya çiçek uzatarak “Kenan Abi, bu çiçeği Beren Abla’ya verirsin” dedi. Çocuğa gülümseyen ancak çiçeği almayan Doğulu, aracına binip sevgilisinin Akatlar Maya Sitesi’ndeki evine gitti. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin