Fox kanalından yeni bir komedi dizisi yolda: Murdertown

Idiotsitter dizisinin yaratıcı ve başrol oyuncusu Jillian Bell'in yürütücü yapımcılığını üstlendiği "Murdertown" isimli yeni komedi dizisi projesi Fox kanalı için geliştirilmeye başlandı.

Volkan Küçükel
23 Ağustos 2017 - 19:54
Gündem

Idiotsitter dizisinin yaratıcı ve başrol oyuncusu Jillian Bell'in yürütücü yapımcılığını üstlendiği "Murdertown" isimli yeni komedi dizisi projesi Fox kanalı için geliştirilmeye başlandı.

"MURDERTOWN" KONUSU

HBO'nun Divorce, Eastbound & Down ve Vice Principals gibi birçok dizisinde yazar ekibinde çalışmış olan yazar-yönetmen Hayes Davenport'un senaryosunu kaleme alıp yürütücü yapımcılığını da üstlendiği dizinin hikayesi; yaptığı gaf nedeniyle kariyeri sonlanan bir New York radyo gazetecisi üzerine odaklanıyor.

Yaşadığı bu talihsiz olayın ardından memleketi Cape God'a geri dönen kahramanımız burada yerel bir gazetede kendisine iş bulur.

Yeni işindeki hedefi ise kendisini tekrar ilgi odağı haline getirecek manşetleri süsleyen gerçek bir suç hikayesini ortaya çıkarmaktır.

17-08/23/hayes-davenport.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

20th Century Fox TV yapımcılığında hazırlanan projede Jillian Bell'in kız kardeşi ve yapım ortağı Brianna Bell yapımcı olarak yer alıyor.

Bll ve Davenport ile birlikte Pam Kohl ve Oly Obst ikilisi yürütücü yapımcı kadrosunda bulunan isimler.

Yapımcı kadrosunda yer alan Jillian Bell'in dizide oyuncu olarak yer alıp almayacağı konusunda ise şimdilik bir bilgi verilmiş değil.

17-08/23/jillian-bell.jpg

BELL'İN KARİYERİ

İki sezon boyunca yayınlandığı Comedy Central'a geçmeden önce bir web dizisi olarak başlayan Idiotsitter'da Charlotte Newhouse ile birlikte ortak yaratıcı ve başrol oyuncusu olarak yer alan Bell ayrıca Workaholics (Jillian Belk) ve Eastbound & Down (Dixie) gibi dizilerde tekrar eden rollerle karşımıza çıkmıştı.

Saturday Night Live'in birçok bölümünde yazarlık yapan Bell; 22 Jump Street ve Fist Fight gibi filmlerde de rol aldı.

Murdertown'un senaryo geliştirme çalışmaları sürüyor.

17-08/23/fox-logo.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin