FOX TV büyük yenilik içinde!

FOX kanal yönetimi 2017 yılına damga gibi vurmak ve diğer kanallarda yayınlanan dizilerle girdiği reyting savaşında yerini sağlamlaştırmak için kolları sıvadı.

Sibel Karagöl
08 Şubat 2017 - 23:23
İptal - Onay

FOX kanal yönetimi 2017 yılına damga gibi vurmak ve diğer kanallarda yayınlanan dizilerle girdiği reyting savaşında yerini sağlamlaştırmak için kolları sıvadı.

Kanal 10 gün içinde dört programına erken final yapmasına karar verdi. FOX TV geçtiğimiz hafta 30 Ocak Pazartesi günü Bana Sevmeyi Anlat dizisinin final bölümünü yayınladı, En İyi Ben Söylerim yarışması sezon finaliyle 7 Şubat Salı günü ekranlara veda etti. 9 Şubat Perşembe günü Umuda Kelepçe Vurulmaz final bölümü ile ekrana veda edecek.

 17-02/08/fox.jpg

FOX TV reyting savaşlarında yer edinmek için büyük bir yenilik içinde. Kanaldaki büyük değişiklik, geçtiğimiz hafta yayınlanan ilk bölümüyle Dayan Yüreğim dizisiyle başladı. FOX ekranlarında yayına girmeyi bekleyen üç yeni dizi; Kırlangıç Fırtınası, Çoban Yıldızı ve Savaşçı daha var. Yepyeni budört dizi, final yapan dizilerden boşalan günlerin yerine geçecek.

Cuma günleri ekrana gelen dönem dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem- IV Murat salı günleri yayınına devam edecek. Muhteşem Yüzyıl Kösem- IV Murat'ın final yapıp yapmayacağı, günü değişen dizinin reytinglerine göre karar verilecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin