Fox TV'nin o dizisi de sona eriyor!

Yeni başlayan bir dizi daha bitiyor...

resim yok
23 Ekim 2014 - 11:08
İptal - Onay

Yeni başlayan bir dizi daha bitiyor...

Büyük ümitlerle başlamıştı ama...

Fox TV'nin bir dizisinin daha bileti kesildi!


Fox TV'de büyük ümitlerle yayınlanmaya başlanan dizi reyting yarışında düşüşler yaşayınca final kaçınılmaz sonu oldu.

 

'EMANET' BEKLENENİ VEREMEDİ

Fox TV ekranlarında Eylül ayından bu yana yayınlanan Emanet isimli dizi erken final yapıyor.

 

SEBEP: REYTİNGLER

Askerin Dönüşü adlı sinema filmden uyarlanan, yapımcılığını Faruk Turgut-Gold Film'in üstlendiği; senaryosunu Sinan Tuzcu, Volkan Yazıcı ve Sergin Akyaz'ın kaleme aldığı; başrollerinde Mehmet Akif Alakurt, Özlem Yılmaz, Engin Şenkal ve Nergis Çorakçı'nın yer aldığı dizinin son bölümlerde yaşadığı reyting düşüşleri yönetime final kararı aldırdı.

 

GEÇEN HAFTAKİ SIRALAMASI NASILDI?

Emanet dizisi geçen hafta Salı akşamı yayınlanan bölümüyle de Total'de 15., AB grubunda ise 27. sırada yer alabilmişti.[reklam]

3 BÖLÜM SONRA...

Buna göre dizi 3 bölüm sonra ekrana veda edecek.

 

DİZİ HAKKINDA

Emanet unutulmaz Türk filmlerinden 'Askerin Dönüşü' filminin televizyona uyarlamasıdır. Emanet, geleneğin, kanunun, askerin ve kan bağının kutsal olduğu Anadolu'dan imkansız bir aşkın hikayesini getiriyor ekranlara.

Jandarma çevirmesinde masum bir adamın ölümüne sebep olan Murat (Mehmet Akif Alakurt), adaleti ararken öldürdüğü erkeğin güzel gelini Zelal'e (Özlem Yılmaz) çaresiz bir aşkla bağlanır.

Murat ve Zelal kendilerini bir ihanet içinde buldukları Tuz Gölü ve Kapadokya'nın nefes kesen coğrafyasında adalete ve aşka ulaşmak için daha çok bedel ödeyeceklerdir.

 

 

'KIZILELMA' EKRANLARA VEDA EDİYOR! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin