resim yok
28 Ocak 2012 - 00:00

 

Medyapım'ın Fox TV için çekeceği yeni doktor dizisinin konusu ve kadrosu belli olmaya başladı.
Amerika'da Private Practice adıyla yayınlanan dizinin Türkiye haklarını alan Medyapım, diziyi Ölüm ile Yaşam Arasındayız ismiyle Mart ayında Fox TV'de yayınlayacak.
 
Dizinin kadrosunda Ahmet Yenilmez, Suat Sungur, Pınar Öğün, Max Bendo ve Tardu Flordun yer alacak.
 
Son olarak TRT 1'de yayınlanan Başrolde Aşk dizisinde oynayan Vildan Atasever'in de adı yeni diziyle geçiyor.
 
ÖLÜM İLE YAŞAM ARASINDAYIZ DİZİSİNİN KONUSU DA BELLİ OLDU!
 
Ahmet Yenilmez ailesini bir trafik kazasında kaybetmiş ve sonrasında karakterinde önemli değişim olmuş bir Opr. Doktordur. Yaşadığı yerden kısa süre içinde tayinini isteyerek İstanbula yerleşen Ahmet Yenilmez hastahanede kendisinden en korkulan kişi haline gelmiştir. Asabi sinirli ve hırçın bir yapıya sahip biri haline gelen ve sinirlenince anında karşısındaki kişiyi yere yatırabilir. Tardu Flordun Opr. Doktordur. Hastanede stajyer doktorla yaşadığı aşktan dolayı biraz sıkıntıdadır. Pek evlenme niyetli değil rahatı seven bir insandır. Suat Sungur hastahanenin başhekimidir. Yaptığı ameliyatlarda elinde ölen kimse olmamıştır. Aile yaşamı pek parlak değildir. Çocuklarına ve karısına vakit ayıramadığı için zamanla arasındaki bağ kopacaktır. Pınar Öğün hastanede stajyer asistandır. Tardu Flordun ile arasında yaşadığı aşk duygusal ve tartışmalı geçtiği için mutsuzdur. Ailesiyle üniversite konusunda tartıştığı için görüşemez olmuş evinde yalnız yaşayan içine kapanık biri haline gelmiştir. Max Bendo ise Vildan Atasevere olan platonik aşkıyla deli olmuş bir stajyerdir. Hastanenin en eğlenceli en komik doktoru haline gelen ve sakarlıklarıyla dillere düşen biridir. Vildan Atasever ise geçmişte yaşadığı ayrılığın etkisinde kalmış ve aşka inanmak istemeyen biri haline gelmiştir. Erkeklere güvenemeyen hatta görünce sinir olan çok duygusal ve çabuk ağlayan bir stajyer asistandır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin