FOX TV'nin yeni 'Savaşçı'sı

Fox TV ekranlarında yerini alacak cesur ve fedakar askerlerimiz hayatlarını konu alacak yeni dizi Savaşçı’nın ilk tanıtım fragmanı izleyicilerden tam not aldı.

Sibel Karagöl
23 Ocak 2017 - 22:00
Yeni Bölüm

Dizi savaşlarında yerini kimselere bırakmaya FOX TV'den yeni sezona bomba gibi düşecek yeni bir dizi daha geliyor. Kanal D ekranlarında fırtına gibi esen Poyraz Karayel dizisine imza atan, Limon Film Savaşçı dizisininde yapımcı koltuğunda oturmaktadır. Mart ayında seyircisiyle buluşmak için hazırlıklara hızla başlayan "Savaşçı" dizisinin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. 

17-01/23/savasci2-1485202136.jpg

2009 - 2013 yılları arasında ekranlara damga gibi vuran Sakarya Fırat dizisinin yazarı olarak isminden çokça söz ettiren Süleyman Çobanoğlu, ülkemizin cesur askerlerinin hayatını konu alan dizinin yazarlığını yapmaktadır.

Henüz oyuncu kadrosu için seçmelere devam eden Savaşçı'nın yönetmen koltuğunda hangi ünlü ismin oturacağı netleşmedi.

Bir yılı aşkın süredir çalışmaları devam eden Savaşçı dizisi Özel Kuvvetler Komutanlığına, kamuoyunda bilinen adıyla “Bordo Bereliler”e mensup bir timin hikayesini konu almaktadır.

17-01/23/savasci-dizisi-fox-tv.jpg

Fox TV ekranlarında yerini alacak yeni dizi Savaşçı’nın ilk tanıtım fragmanı izleyicilerden tam not aldı.

Savaşçı dizisi hakkında detaylı bilgi için sitemizi takip edebilirsiniz.

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin