Fox'tan hukuk temalı yeni dizi yolda: Infamy

Fox'tan hukuk temalı yeni dizi yolda: Infamy. Empire'ın ortak yaratıcısı Danny Strong oldukça yoğun, bir o kadar verimli bir dönemden geçiyor!

Volkan Küçükel
07 Ağustos 2017 - 13:07
Gündem

Empire'ın ortak yaratıcısı Danny Strong oldukça yoğun, bir o kadar verimli bir dönemden geçiyor! 43 yaşındaki yazar-yapımcı Empire'ın yeni sezon çalışmalarının yanında 15 Eylül'de vizyona girecek olup senaristliğini de üstlendiği Rebel in the Rye filminde ilk yönetmenlik deneyimini de gerçekleştiriyor.

Strong, tüm bu çalışmaların yanında Fox kanalına yeni bir dizi projesi hazırlamaya başladı.

Strong'un, yazar David Elliot ile birlikte geliştirme çalışmalarını sürdürdüğü dizi projesinin ismi: "Infamy"

"INFAMY" KONUSU

Kadın karakterlerin hikayenin merkezinde yer almasının beklendiği Infamy; kişilerin haksız hüküm giymesine neden olan davalar ve aslında masum olan kişileri temize çıkarma konusunda uzmanlaşmış bir hukuk firmasında yaşanan olaylara ve bakılan davalara odaklanacak.

Birer saat süreli bölümlerden oluşacak hukuk draması aynı zamanda Danny Strong Productions'ın ilk dizi satışı oluyor. Strong, geçtiğimiz yaz dönemi içinde 20th Century Fox Television ile yeni dizi projeleri hazırlamak üzere genel bir anlaşmaya varmıştı.

17-08/07/danny-strong.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Danny Strong, Stacy Greenberg ve David Elliot projenin yürütücü yapımcı kadrosunda yer alan isimler.

Strong geçmiş dönemde Recount (Oyun) ve ödüllü HBO televizyon filmi Game Change'in senaristliğini üstlenirken; David Elliot ise Mark Wahlberg ve Andre Benjamin'li Four Brothers ve 2009 yapımı G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi gibi filmlerin senaristliğini üstlenmişti.

Infamy dizisinin geliştirme çalışmaları sürüyor. İlerleyen dönemde dizinin oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmalarına başlanacak.

17-08/07/fox-logo.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin